СЛС: Партизан са играчем више славио у Чачку!

Фудбалери Партизана победили су Борац у Чачку са 2:0 у последњем мечу осмог кола Суперлиге Србије.

Фудбал 12.09.2016 | 09:30
СЛС: Партизан са играчем више славио у Чачку!
Победу црно-белима донели су Милетић у 38. и Михајловић у 40. минуту. Гости из Београда су већи део меча одиграли са играчем више, јер је због другог жутог картона већ у 18. минуту искључен капитен Маслаћ.

Партизан после овог кола и забележене четврте победе, тек друге у гостима, има 13 бодова и налази се на петом месту на табели, док је Борац претпоследњи са само пет бодова.

Није виђен занимљив фудбал у Чачку, Партизан је после стечена два гола предности контролисао игру, није створио много шанси, а Чачани са играчем мање нису успели да угрозе гол који је чувао Кљајић.

У 18. минуту Борац је остао са играчем мање на терену. Капитен Маслаћ је добио други жути картон када је зауставио Божинова у продору ка голу. Партизан је тада имао изгледне шансе да угрози гол ривала, али је Маслаћ несмотрено реаговао. Претходно је капитен Борца добио први жути картон у 10. минуту због опасне игре и старта на Леонарду.

Црно-бели су повели у 38. минуту. Марјановић је одлично извео корнер са десне стране на прву стативу, играч Борца је лопту главом избацио ка другој стативи, на правом месту био је Милетић који се главом уписује у стрелце.

Експресно је Партизан дуплирао предност, а у томе су му помогли противнички играчи који су погрешили, Зоћевић није гледао и вратио је лопту ка свом голману, Михајловић је украо лопту, и из тешке позиције искоса са десне стране тресе мрежу у 40. минуту, што је био и коначан резултат сусрета.

Суперлига, 8. коло:
Вождовац – Раднички Ниш 1:4
Металац – Нови Пазар 0:0
Младост – Радник 2:0
Напредак – Чукарички 2:1
Црвена звезда – Бачка 2:0
Спартак – Јавор 1:1

Недеља:
Борац – Партизан 2:0

Петак:
Рад – Војводина 0:0

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар