SLS: Partizan sa igračem više slavio u Čačku!

Fudbaleri Partizana pobedili su Borac u Čačku sa 2:0 u poslednjem meču osmog kola Superlige Srbije.

Fudbal 12.09.2016 | 09:30
SLS: Partizan sa igračem više slavio u Čačku!
Pobedu crno-belima doneli su Miletić u 38. i Mihajlović u 40. minutu. Gosti iz Beograda su veći deo meča odigrali sa igračem više, jer je zbog drugog žutog kartona već u 18. minutu isključen kapiten Maslać.

Partizan posle ovog kola i zabeležene četvrte pobede, tek druge u gostima, ima 13 bodova i nalazi se na petom mestu na tabeli, dok je Borac pretposlednji sa samo pet bodova.

Nije viđen zanimljiv fudbal u Čačku, Partizan je posle stečena dva gola prednosti kontrolisao igru, nije stvorio mnogo šansi, a Čačani sa igračem manje nisu uspeli da ugroze gol koji je čuvao Kljajić.

U 18. minutu Borac je ostao sa igračem manje na terenu. Kapiten Maslać je dobio drugi žuti karton kada je zaustavio Božinova u prodoru ka golu. Partizan je tada imao izgledne šanse da ugrozi gol rivala, ali je Maslać nesmotreno reagovao. Prethodno je kapiten Borca dobio prvi žuti karton u 10. minutu zbog opasne igre i starta na Leonardu.

Crno-beli su poveli u 38. minutu. Marjanović je odlično izveo korner sa desne strane na prvu stativu, igrač Borca je loptu glavom izbacio ka drugoj stativi, na pravom mestu bio je Miletić koji se glavom upisuje u strelce.

Ekspresno je Partizan duplirao prednost, a u tome su mu pomogli protivnički igrači koji su pogrešili, Zoćević nije gledao i vratio je loptu ka svom golmanu, Mihajlović je ukrao loptu, i iz teške pozicije iskosa sa desne strane trese mrežu u 40. minutu, što je bio i konačan rezultat susreta.

Superliga, 8. kolo:
Voždovac – Radnički Niš 1:4
Metalac – Novi Pazar 0:0
Mladost – Radnik 2:0
Napredak – Čukarički 2:1
Crvena zvezda – Bačka 2:0
Spartak – Javor 1:1

Nedelja:
Borac – Partizan 2:0

Petak:
Rad – Vojvodina 0:0

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar