Иван Ивановић дипломирао после 20 година

Познати водитељ је постао дипломирани правник и свима поручио да улажу у своје образовеање, а за "Блиц" открива како се сада осећа.

Забава 09.09.2016 | 12:08
Иван Ивановић дипломирао после 20 година
- Морам вам рећи да сам срећан због дипломе, јер је то мени била једна од најважнијих ствари у животу. Факултет сам завршио, пре свега, зато што сам родитељима дао обећање пре двадесет година да ћу дипломирати - рекао нам је Иван Ивановић (41), водитељ емисије „Вече са Иваном Ивановићем”.

 Многи би рекли да су се родитељи начекали да им син коначно постане академски грађанин, међутим, Ивановић не мисли тако.

- Да су ми рекли да факултет завршим за пет година, ја бих га завршио, али пошто ми нису дали рок... Важно је да сам ја свој део посла урадио - каже нам Иван у свом стилу, шаљиво.

С обзиром на то да је сада дипломирани правник, те да може да бира између два занимања, питали смо га да ли ће одустати од водитељске каријере.

- Никада у животу нисам размишљао унапред и нисам планирао своју будућност. Искрен да будем, нисам ни сањао да ћу се бавити водитељским послом. Адвокат и судија свакако не могу да будем, јер имам тек “малу диплому”, али мој план је да упишем мастер, па ће тек тада све ово имати смисла. Лепо је имати неколико опција у животу када је професија у питању - каже Ивановић, на чији рачун су многи збијали шале јер је студирао двадесет година!

- Ово сам урадио за себе и своју породицу, и искрено ме не занима шта други мисле о томе. Једино што имам свима да поручим јесте да улажу у своје образовање и да је тачна она стара „Никад није касно” - каже Иван за „Блиц”.

Спрема се за "Вече"

Иван Ивановић је провео лето путујући са ћерком, најпре у Њујорк, а потом у Хрватску и Италију. Судећи по фотографијама које је објављивао на друштвене мреже, Иван се сјајно проводио, и успут страствено пратио Олимпијске игре. Сада се скрасио у Београду и спрема следећу сезону своје емисије "Вече са Иваном Ивановићем".

БЛИЦ
ФОТО: ИНТЕРНЕТ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

новинар

09.09.2016 19:30

Зато ја и не гледам твоје емисије, када ти је требало 20 година да завршиш а много паметнијих од тебе траже још посла, и немиој реи да си толико паметан па си популаран, данас велики кога хое направити великим они то ураде а не ви својом заслугом као многи из реалитија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

19.02.2022 10:44

Ау,што си ти злобан човек.Истерај тог "подстанара" из себе.

Name

кмкок

09.09.2016 20:16

Никада ти мој Иване не би дипломирао да се ниси прогурао на ТВ-у... ни за јос 20 година...

ОДГОВОРИТЕ