Много уложено у развој Сребренице

Потпредсједник Владе Републике Српске Сребренка Голић изјавила је данас у Бањалуци да су институције Српске до сада много уложиле у опоравак и развој општине Сребреница.

Република Српска 08.09.2016 | 08:41
Много уложено у развој Сребренице
"Влада Републике Српске је улагала у обнављање општине Сребреница, као и институције Србије. Сребреница је дио Републике Српске и о њој се води рачуна као и о другим локалним заједницама", рекла је новинарима Голићева, која је и министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Српске.

Говорећи о легализацији објеката у Српској, Голићева је оцијенила да овај процес иде веома добро.

"У Републици Српској је било 85.000 нелегалних објеката. Задовољни смо приспјелим захтјевима, а општине нам редовно достављају информације о легализацији објеката", додала је Голићева.

Извор: Срна

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

камелеон

08.09.2016 07:41

Гладној мачки давао не давао она увијек мауууу, мауууу, те тако и Ћамил. Колико су новца узели кроз донације и кмечање могли су направити двије Сребренице. Али прече је било правити куће по Сарајеву и куповати Српска имања у околини Сарајева на којима се граде ранчеви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

село

08.09.2016 09:42

Драга господјо Голиц само пар ријеци о екологији дали сте се некад запитали гдје и како се суси дуван у семберији и дали тај нацин сусења дувана скоди а вјерујем да знате ЗАСТО ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За госпоју

08.09.2016 15:51

Пита Цамил дје конкретно сте иком дали те паре јер су доста велике. Ваљда он зна а да би вама вјеровали показите бар један конкретан пројекат који сте финансирали

ОДГОВОРИТЕ