Mnogo uloženo u razvoj Srebrenice

Potpredsjednik Vlade Republike Srpske Srebrenka Golić izjavila je danas u Banjaluci da su institucije Srpske do sada mnogo uložile u oporavak i razvoj opštine Srebrenica.

Republika Srpska 08.09.2016 | 08:41
Mnogo uloženo u razvoj Srebrenice
"Vlada Republike Srpske je ulagala u obnavljanje opštine Srebrenica, kao i institucije Srbije. Srebrenica je dio Republike Srpske i o njoj se vodi računa kao i o drugim lokalnim zajednicama", rekla je novinarima Golićeva, koja je i ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srpske.

Govoreći o legalizaciji objekata u Srpskoj, Golićeva je ocijenila da ovaj proces ide veoma dobro.

"U Republici Srpskoj je bilo 85.000 nelegalnih objekata. Zadovoljni smo prispjelim zahtjevima, a opštine nam redovno dostavljaju informacije o legalizaciji objekata", dodala je Golićeva.

Izvor: Srna

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

kameleon

08.09.2016 07:41

Gladnoj mački davao ne davao ona uvijek mauuuu, mauuuu, te tako i Ćamil. Koliko su novca uzeli kroz donacije i kmečanje mogli su napraviti dvije Srebrenice. Ali preče je bilo praviti kuće po Sarajevu i kupovati Srpska imanja u okolini Sarajeva na kojima se grade rančevi.

ODGOVORITE
Name

selo

08.09.2016 09:42

Draga gospodjo Golic samo par rijeci o ekologiji dali ste se nekad zapitali gdje i kako se susi duvan u semberiji i dali taj nacin susenja duvana skodi a vjerujem da znate ZASTO ?

ODGOVORITE
Name

Za gospoju

08.09.2016 15:51

Pita Camil dje konkretno ste ikom dali te pare jer su dosta velike. Valjda on zna a da bi vama vjerovali pokazite bar jedan konkretan projekat koji ste finansirali

ODGOVORITE