Квар отклоњен, Требиње добило воду

Потрошачи у Требињу добили су воду, након замјене хаварисаног дијела главне транспортне цијеви у насељу Горица. У јавном предузећу "Водовод" упозоравају потрошаче да наредних дана, и поред предузетих санитарно-хигијенских мјера, воду прије употребе превентивно прокувавају.

Република Српска 07.09.2016 | 17:40
Квар отклоњен, Требиње добило воду
У овом предузећу кажу да је обезбијеђена законом прописана доза дезинфекционог средства у води за пиће и да ће Регионални завод за заштиту здравља Требиње узети узорке воде на анализу.


"Док се не заврше комплетне физичко-хемијске и микробиолошке анализе воде, потрошачима се препоручује да у наредним данима воду за пиће превентивно прокувавају", кажу у "Водоводу" и поручују да ће о исправности воде за пиће потрошачи бити благовремено обавијештени.

Град Требиње је јутрос остао без воде због квара на доводном цјевоводу "Око-Крш". Ово је други пут у посљедњих шест дана да грађани Требиња остају без воде.

Извор: СРНА

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

петар

08.09.2016 14:33

Требиње је прелијепо.Нигдје љепсег одмора него тамо и мало до ХН мало на Билецко језеро мало на Требисњицу и узивање у природи какво се само позелити мозе.

ОДГОВОРИТЕ