Kvar otklonjen, Trebinje dobilo vodu

Potrošači u Trebinju dobili su vodu, nakon zamjene havarisanog dijela glavne transportne cijevi u naselju Gorica. U javnom preduzeću "Vodovod" upozoravaju potrošače da narednih dana, i pored preduzetih sanitarno-higijenskih mjera, vodu prije upotrebe preventivno prokuvavaju.

Republika Srpska 07.09.2016 | 17:40
Kvar otklonjen, Trebinje dobilo vodu
U ovom preduzeću kažu da je obezbijeđena zakonom propisana doza dezinfekcionog sredstva u vodi za piće i da će Regionalni zavod za zaštitu zdravlja Trebinje uzeti uzorke vode na analizu.


"Dok se ne završe kompletne fizičko-hemijske i mikrobiološke analize vode, potrošačima se preporučuje da u narednim danima vodu za piće preventivno prokuvavaju", kažu u "Vodovodu" i poručuju da će o ispravnosti vode za piće potrošači biti blagovremeno obaviješteni.

Grad Trebinje je jutros ostao bez vode zbog kvara na dovodnom cjevovodu "Oko-Krš". Ovo je drugi put u posljednjih šest dana da građani Trebinja ostaju bez vode.

Izvor: SRNA

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

petar

08.09.2016 16:33

Trebinje je prelijepo.Nigdje ljepseg odmora nego tamo i malo do HN malo na Bilecko jezero malo na Trebisnjicu i uzivanje u prirodi kakvo se samo pozeliti moze.

ODGOVORITE