Турски навијачи ратују због Јелене Карлеуше

У Турској букти прави рат навијача Фенербахцеа и Бешикташа због Карлеуше, а тамошњи медији о томе пишу на насловним странама.

Свијет 06.09.2016 | 17:25
Турски навијачи ратују због Јелене Карлеуше
Након што је избио невиђени скандал у Турској када је фудбалер Фенербахчеа Озан Туфан јавно показао колико је полудио за Јеленом Карлеушом, ситуација је још ужаренија, сви дневни листови пишу о овоме, а нови хаос је настао када се испоставило да Туфан није једини фудбалер који је изгубио главу због српске пјевачице.

Ни када је Озан Туфан избрисао свој Инстаграм налог са којег је лајковао Карлеушине слике, лудница се није смирила, а додатно уље на ватру је долило писање тамошњих медија, који наводе да су бројни фудбалери из супарничких клубова хвалили Јеленине слике, лајковали је на Фацебооку или Инстаграму и на разне начине показивали своју наклоност према њој.

То је изазвало прави рат навијача, почело је жестоким препуцавањем између фанова Бешикташа, у којем игра Јеленин супруг Душко Тошић, и Фенербахцеа, а потом су се у цијелу гунгулу укључили и навијачи других клубова... У том сукобу се не бирају ријечи, пљуште псовке и увреде, а није поштеђена ни Карлеуша.

(СБ)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Муња

06.09.2016 17:38

Неби је џаба има бољих од ње колико хоћу ма ни бицикло неби наслонио на њу а камо ли шта друго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум Жоржо

07.09.2016 14:00

Не бих ни ја бицикло прислонуо али.....јаооооо Јецооооо!

Name

роб

06.09.2016 18:39

Нису ни новине сто су некад биле

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујка

06.09.2016 23:30

муња свака цаст имамо ми много љепси дјевојака од ове ф.....

ОДГОВОРИТЕ