Turski navijači ratuju zbog Jelene Karleuše

U Turskoj bukti pravi rat navijača Fenerbahcea i Bešiktaša zbog Karleuše, a tamošnji mediji o tome pišu na naslovnim stranama.

Svijet 06.09.2016 | 17:25
Turski navijači ratuju zbog Jelene Karleuše
Nakon što je izbio neviđeni skandal u Turskoj kada je fudbaler Fenerbahčea Ozan Tufan javno pokazao koliko je poludio za Jelenom Karleušom, situacija je još užarenija, svi dnevni listovi pišu o ovome, a novi haos je nastao kada se ispostavilo da Tufan nije jedini fudbaler koji je izgubio glavu zbog srpske pjevačice.

Ni kada je Ozan Tufan izbrisao svoj Instagram nalog sa kojeg je lajkovao Karleušine slike, ludnica se nije smirila, a dodatno ulje na vatru je dolilo pisanje tamošnjih medija, koji navode da su brojni fudbaleri iz suparničkih klubova hvalili Jelenine slike, lajkovali je na Facebooku ili Instagramu i na razne načine pokazivali svoju naklonost prema njoj.

To je izazvalo pravi rat navijača, počelo je žestokim prepucavanjem između fanova Bešiktaša, u kojem igra Jelenin suprug Duško Tošić, i Fenerbahcea, a potom su se u cijelu gungulu uključili i navijači drugih klubova... U tom sukobu se ne biraju riječi, pljušte psovke i uvrede, a nije pošteđena ni Karleuša.

(SB)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Munja

06.09.2016 17:38

Nebi je džaba ima boljih od nje koliko hoću ma ni biciklo nebi naslonio na nju a kamo li šta drugo

ODGOVORITE
Name

Kum Žoržo

07.09.2016 14:00

Ne bih ni ja biciklo prislonuo ali.....jaooooo Jecooooo!

Name

rob

06.09.2016 18:39

Nisu ni novine sto su nekad bile

ODGOVORITE
Name

mujka

06.09.2016 23:30

munja svaka cast imamo mi mnogo ljepsi djevojaka od ove f.....

ODGOVORITE