Чоловић открио имена још десетак шпијуна

"Чоловић је открио имена најближих сарадника, он је у том ланцу само једна карика. На првом списку за шпијунажу налази се десетак људи", открива извор из истраге.

Србија 06.09.2016 | 10:05
Чоловић открио имена још десетак шпијуна
Хрватски шпијун, Чедо Чворовић (57) нагодио се са Вишим јавним тужилаштвом на три године затвора. Чоловић је добио минималну казну затвора јер је открио имена других шпијуна.

"Чоловић је открио имена најближих сарадника, он је у том ланцу само једна карика. На првом списку за шпијунажу налази се десетак људи. Предстоји опсежна акција хапшења оних који су тајне информације слали Хрватској и угрожавали војну и и државну безбедност" наводи извор Српског телеграфа.

Професор Факултета за безбедност, Милан Мијалковски наводи да је то добра вест и да се нада брзом хапшењу осталих шпијуна:

"Нагодба коју је Чоловић договорио са тужилаштвом помоћи ће државним органима да расплету мрежу хрватских доушника и стану на пут њиховим сарадницима на територији Србије. На овај начин Чоловић је признао кривицу, али и помогао државним органима" наводи Мијалковски.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Дз-Голуб

06.09.2016 09:16

Чворовићу-Чворовићу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

06.09.2016 09:21

ИМА ЛИ "БАЛКАНСКИХ ШПИЈУНА" У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ? СИГУРНО ДА ИМА - САМО ДА ЛИ ЈЕ ОВАЈ МОРОН ОД НЕСРЕЋНИКА РАДИО СА ЊИМА !!! МОЖДА ЈЕСТЕ, А МОЖДА И НИЈЕ... "ТРЕЋИ, ХРВАТСКИ ЕНТИТЕТ У БИХ ЈЕ И ИНТЕРЕС СРПСКОГ НАРОДА У БИХ" - РЕЧЕ НЕДАВНО МЕДИЈИМА НЕКО ВАЖАН У РС !!! АЛИ ТАЈ ШТО ЈЕ ТО РЕКАО НИЈЕ ШПИЈУН, ЈЕР ШПИЈУНИ РАДЕ ТАЈНО, А ОВАЈ РАДИ ЈАВНО - ЗНАЧИ ЈАВНИ ШПИЈУН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДЕ ГОТХ

06.09.2016 10:05

Одличан коментар и инсинуација. Све речено.

Name

Питање

06.09.2016 09:44

Е сад ако је све тако, колико их још тек има. Можда је , а вјеројатно јесте, ово само врх леденог бријега. Нема хрвата из С

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

06.09.2016 10:08

Готово да нема хрвата из Србије који се неби ставио у функцију интереса Хрватске. А шта то онда значи... Преко БГ Каритаса у згради која је касније

Name

МИХАИЛО Микиц

06.09.2016 13:54

Јефтина забава за народ. Прицају о спијунима а имају канцеларије и преставнике НАТО пакта у Генерал Стабу и Влади СРБије.

ОДГОВОРИТЕ