Čolović otkrio imena još desetak špijuna

"Čolović je otkrio imena najbližih saradnika, on je u tom lancu samo jedna karika. Na prvom spisku za špijunažu nalazi se desetak ljudi", otkriva izvor iz istrage.

Srbija 06.09.2016 | 10:05
Čolović otkrio imena još desetak špijuna
Hrvatski špijun, Čedo Čvorović (57) nagodio se sa Višim javnim tužilaštvom na tri godine zatvora. Čolović je dobio minimalnu kaznu zatvora jer je otkrio imena drugih špijuna.

"Čolović je otkrio imena najbližih saradnika, on je u tom lancu samo jedna karika. Na prvom spisku za špijunažu nalazi se desetak ljudi. Predstoji opsežna akcija hapšenja onih koji su tajne informacije slali Hrvatskoj i ugrožavali vojnu i i državnu bezbednost" navodi izvor Srpskog telegrafa.

Profesor Fakulteta za bezbednost, Milan Mijalkovski navodi da je to dobra vest i da se nada brzom hapšenju ostalih špijuna:

"Nagodba koju je Čolović dogovorio sa tužilaštvom pomoći će državnim organima da raspletu mrežu hrvatskih doušnika i stanu na put njihovim saradnicima na teritoriji Srbije. Na ovaj način Čolović je priznao krivicu, ali i pomogao državnim organima" navodi Mijalkovski.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Dz-Golub

06.09.2016 09:16

Čvoroviću-Čvoroviću

ODGOVORITE
Name

DE GOTHIA

06.09.2016 09:21

IMA LI "BALKANSKIH ŠPIJUNA" U REPUBLICI SRPSKOJ ? SIGURNO DA IMA - SAMO DA LI JE OVAJ MORON OD NESREĆNIKA RADIO SA NJIMA !!! MOŽDA JESTE, A MOŽDA I NIJE... "TREĆI, HRVATSKI ENTITET U BIH JE I INTERES SRPSKOG NARODA U BIH" - REČE NEDAVNO MEDIJIMA NEKO VAŽAN U RS !!! ALI TAJ ŠTO JE TO REKAO NIJE ŠPIJUN, JER ŠPIJUNI RADE TAJNO, A OVAJ RADI JAVNO - ZNAČI JAVNI ŠPIJUN.

ODGOVORITE
Name

Re DE GOTH

06.09.2016 10:05

Odličan komentar i insinuacija. Sve rečeno.

Name

Pitanje

06.09.2016 09:44

E sad ako je sve tako, koliko ih još tek ima. Možda je , a vjerojatno jeste, ovo samo vrh ledenog brijega. Nema hrvata iz S

ODGOVORITE
Name

Pitanje

06.09.2016 10:08

Gotovo da nema hrvata iz Srbije koji se nebi stavio u funkciju interesa Hrvatske. A šta to onda znači... Preko BG Karitasa u zgradi koja je kasnije

Name

MIHAILO Mikic

06.09.2016 13:54

Jeftina zabava za narod. Pricaju o spijunima a imaju kancelarije i prestavnike NATO pakta u General Stabu i Vladi SRBije.

ODGOVORITE