За 15 дана скоро 10.000 прекршаја

Радарски систем “Рамер” регистровао је на подручју Добоја чак 9.716 прекршаја прекорачање брзине за 15 дана.

Република Српска 03.09.2016 | 10:45
За 15 дана скоро 10.000 прекршаја
"Контрола брзине кретања возила радарским системом "рамер 10" вршена је од 16. до 31. августа на путевима где се, према аналитичким подацима, најчешће догађају саобраћајне несреће са последицама по лица",  саопштено је из добојског Центра јавне безбедности.

Из ЦЈБ Добој апелују да возачи поштују саобраћајна правила и прописе, нарочито оне који се односе на ограничења брзине, те да не започињу вожњу и не управљају возилом под дејством алкохола.

Радарски систем "рамер 10" и по дану и по ноћи аутоматски региструје брзину кретања возила на обе саобраћајне траке, истовремено детектује више возила у прекршају и омогућава контролу различитих ограничења за различите категорије возила, преносе Вијести.ба.

Овај радарски систем има меморију на коју полицајац не може утицати, чиме се елиминише могућност корупције.

Обавештење о почињеном прекршају буде достављено путем поште на адресу пребивалишта власника возила.

(Блиц.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Као у пјесми

03.09.2016 14:58

Ово личи и наличи на 'арач и 'арачлије/харач и харачлије. Као у народној пјесми, 'арач рајо 'арач...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хехех

03.09.2016 15:03

Коме сад смета борба против корупције??? Хоцемо постену дрзаву, ето нам, тако и треба на све стране радаре ставити, морају се дивљи босанци и херцеговци једном за сва времена опаметити и знати да није проблем у политицарима него нама самима, да није додик и за ово крив, да није и ово "отимање" пара а????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре хе...

04.09.2016 07:41

Јесте крива и даље политика. Свукли су ограницење брзине скоро свукуда на 60 км на сат и сад потурују радаре. Возња под дејством наркотика,медикаменате и алкохола се мора строго казњавати,као и прекорацење брзине али брзину кретања снизити на минимум и прицати о прекорацењу брзине је виц. У време Тита си брзе могао стици од места А до места Б са лосијим возилима. Данас кад се у поредјењу са 70.-80-тим годинама прослог века,далеко брзе зиви а возе савременија возила не стизес никуда. Да унапред одговорим, увек је било оних који су дивљали по путу,не морају се сви возаци казњавати.