ЕП: "Орлићи" у Вићенцу по три бода и друго мјесто!

У младој репрезентацији Србије верују да могу до победе на најтежем гостовању. Тријумф отвара врата плеј-офа...

Фудбал 02.09.2016 | 11:30
ЕП: "Орлићи" у Вићенцу по три бода и друго мјесто!
Тежак испит чека "орлиће".

Изабраници Томислава Сивића у петак ће у Вићенци на мегдан Италијанима. Млада репрезентација Србије имаће прилику да победом ухвати прикључак за водећим "азурима" и да на табели прескочи другопласирану Словенију.

Тријумфом би били исправљени и киксеви направљени током такмичења у Групи 2.

Марко Грујућ верује да његова екипа може до три бода.

"Можемо да их победимо. Покривени смо на свим позицијама, већина нас дуго игра заједно, добро се познајемо и наша победа за мене не би представљала изненађење", рекао је Грујић за сајт Фудбалског савеза Србије.

Једина два бода у досадашњем такмичењу Италија је изгубила на гостовању "орлићима" у Новом Саду новембра 2015. Тада је на "Карађорђу" било 1:1. Србија је повела голом Сергеја Милинковића Савића, а изједначио је Данило Каталди.

"Осећам се одлично, а заједно са момцима имам огроман мотив да против најјачег ривала у групи покажемо да нисмо случајно били европски и светски прваци у свом узрасту", рекао је Грујић.

Италија је прва у Групи два са 19 бодова из седам утакмица, Словенија друга са 15 из, такође, седам одиграних сусрета, док се Србија налази на трећем месту са 13 бодова али и утакмицом мање.

"Претходних дана урадили смо све што смо планирали и заиста је све прошло у најбољем реду. Задовољан сам како су момци радили и спремно очекујемо дуел са Италијанима", рекао је селектор Томислав Сивић.

Утакмица у Вићенци игра се данас од 18.30, а наредни меч у квалификацијама Србија игра 6. септембра у Новом Саду против Ирске.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар