EP: "Orlići" u Vićencu po tri boda i drugo mjesto!

U mladoj reprezentaciji Srbije veruju da mogu do pobede na najtežem gostovanju. Trijumf otvara vrata plej-ofa...

Fudbal 02.09.2016 | 11:30
EP: "Orlići" u Vićencu po tri boda i drugo mjesto!
Težak ispit čeka "orliće".

Izabranici Tomislava Sivića u petak će u Vićenci na megdan Italijanima. Mlada reprezentacija Srbije imaće priliku da pobedom uhvati priključak za vodećim "azurima" i da na tabeli preskoči drugoplasiranu Sloveniju.

Trijumfom bi bili ispravljeni i kiksevi napravljeni tokom takmičenja u Grupi 2.

Marko Grujuć veruje da njegova ekipa može do tri boda.

"Možemo da ih pobedimo. Pokriveni smo na svim pozicijama, većina nas dugo igra zajedno, dobro se poznajemo i naša pobeda za mene ne bi predstavljala iznenađenje", rekao je Grujić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Jedina dva boda u dosadašnjem takmičenju Italija je izgubila na gostovanju "orlićima" u Novom Sadu novembra 2015. Tada je na "Karađorđu" bilo 1:1. Srbija je povela golom Sergeja Milinkovića Savića, a izjednačio je Danilo Kataldi.

"Osećam se odlično, a zajedno sa momcima imam ogroman motiv da protiv najjačeg rivala u grupi pokažemo da nismo slučajno bili evropski i svetski prvaci u svom uzrastu", rekao je Grujić.

Italija je prva u Grupi dva sa 19 bodova iz sedam utakmica, Slovenija druga sa 15 iz, takođe, sedam odigranih susreta, dok se Srbija nalazi na trećem mestu sa 13 bodova ali i utakmicom manje.

"Prethodnih dana uradili smo sve što smo planirali i zaista je sve prošlo u najboljem redu. Zadovoljan sam kako su momci radili i spremno očekujemo duel sa Italijanima", rekao je selektor Tomislav Sivić.

Utakmica u Vićenci igra se danas od 18.30, a naredni meč u kvalifikacijama Srbija igra 6. septembra u Novom Sadu protiv Irske.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar