Кува у Партизану: Двије понуде за Божинова!

Да ли то црно-бели остају без најбољег стрелца?!

Фудбал 31.08.2016 | 16:45
Кува у Партизану: Двије понуде за Божинова!
Кува у Хумској 1 у смирај прелазног рока!

Мирослав Радовић је већ у Легији из Варшаве, међутим, изгледа да одлазак искусног везисте неће бити једини до краја лета. У наредна два дана, колико је остало до затварања фудбалске пијаце, постоји могућност да Партизан напусти још један битан - у ствари битнији - играч.

МОЗЗАРТ Спорт сазнање да је Валери Божинов добио две изузетно примамљиве понуде од утицајних и платежно моћних клубова из Турске и Грчке и да су шансе за растанак са црно-белима и те како порасле. Посебно услед чињенице да бугарски нападач одлично функционише на почетку сезоне, дао је четири гола на последњих шест утакмица откако је и добио шансу да игра, што је био довољан сигнал да га контактирају менаџери и предоче му опцију која подразумева одлазак са Топчидерског брда.

Како су у питању клубови који играју европска такмичења може се разумети жељаБожинова да има изазов(е) више него у Партизану, али не би требало сметнути с ума ни чињеницу да је уговором „везан“ за црно-беле до јуна 2017. Зато на Топчидерском брду гледају како да што боље прођу у финансијском смислу. У играчком, остали би, у том случају са Николом Ђурђићем, новајлијом Урошем Ђурђевићем и млађаним Душаном Влаховићем као опцијама у нападу.

Божинов иза себе има сезону у којој је са 18 голова био први стрелац екипе, а имајући у виду форму и учинак осталих нападача јасно је да би у овом тренутку његов одлазак био ударац за амбиције тренера Марка Николића.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар