Kuva u Partizanu: Dvije ponude za Božinova!

Da li to crno-beli ostaju bez najboljeg strelca?!

Fudbal 31.08.2016 | 16:45
Kuva u Partizanu: Dvije ponude za Božinova!
Kuva u Humskoj 1 u smiraj prelaznog roka!

Miroslav Radović je već u Legiji iz Varšave, međutim, izgleda da odlazak iskusnog veziste neće biti jedini do kraja leta. U naredna dva dana, koliko je ostalo do zatvaranja fudbalske pijace, postoji mogućnost da Partizan napusti još jedan bitan - u stvari bitniji - igrač.

MOZZART Sport saznanje da je Valeri Božinov dobio dve izuzetno primamljive ponude od uticajnih i platežno moćnih klubova iz Turske i Grčke i da su šanse za rastanak sa crno-belima i te kako porasle. Posebno usled činjenice da bugarski napadač odlično funkcioniše na početku sezone, dao je četiri gola na poslednjih šest utakmica otkako je i dobio šansu da igra, što je bio dovoljan signal da ga kontaktiraju menadžeri i predoče mu opciju koja podrazumeva odlazak sa Topčiderskog brda.

Kako su u pitanju klubovi koji igraju evropska takmičenja može se razumeti željaBožinova da ima izazov(e) više nego u Partizanu, ali ne bi trebalo smetnuti s uma ni činjenicu da je ugovorom „vezan“ za crno-bele do juna 2017. Zato na Topčiderskom brdu gledaju kako da što bolje prođu u finansijskom smislu. U igračkom, ostali bi, u tom slučaju sa Nikolom Đurđićem, novajlijom Urošem Đurđevićem i mlađanim Dušanom Vlahovićem kao opcijama u napadu.

Božinov iza sebe ima sezonu u kojoj je sa 18 golova bio prvi strelac ekipe, a imajući u vidu formu i učinak ostalih napadača jasno je da bi u ovom trenutku njegov odlazak bio udarac za ambicije trenera Marka Nikolića.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar