Босић сутра у Варшави о препороду ЕУ

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић боравиће у Варшави, гдје ће на позив предсједника Парламента Републике Пољске Марека Куцхцинског учествовати у раду парламентарног састанка земаља Централне и Источне Европе, који ће бити одржан 31. августа у Варшави.

Босна и Херцеговина 30.08.2016 | 15:22
Босић сутра у Варшави о препороду ЕУ
Главна тема расправе биће „Препород Европске уније и регионалне сарадње у Централној и Источној Европи". Највиши представници парламената земаља Централне и Источне Европе расправљаће о важним питањима и проблемима с којима се Европска унија и европско заједништво данас суочавају.

На маргинама Парламентарног састанка у Варшави предвиђен је и билатерални сусрет предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Младена Босића са предсједником парламента Црне Горе Дарком Пајовићем, као и са предсједником парламента Пољске.

Током ових састанака биће ријечи о унапређењу политичких и економских односа.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО Микиц

30.08.2016 13:45

Лијепо је цути како Син уци Оца како се дјеца праве. Отац незна дјецу да прави. Његову дјецу су направиле комсије из ЕЗ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма дај

30.08.2016 13:54

Какав препород? Код нас је потоп. Европа макар ради несто како би проблеме ријесила, а ми их сами себи јос висе стварамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

30.08.2016 21:34

Браво Босићу.Цијеним људе са принципима,а шаторске крканлуке и стриптиз на ливади ћемо оставити примитивцима.

ОДГОВОРИТЕ