Bosić sutra u Varšavi o preporodu EU

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić boraviće u Varšavi, gdje će na poziv predsjednika Parlamenta Republike Poljske Mareka Kuchcinskog učestvovati u radu parlamentarnog sastanka zemalja Centralne i Istočne Evrope, koji će biti održan 31. avgusta u Varšavi.

Bosna i Hercegovina 30.08.2016 | 15:22
Bosić sutra u Varšavi o preporodu EU
Glavna tema rasprave biće „Preporod Evropske unije i regionalne saradnje u Centralnoj i Istočnoj Evropi". Najviši predstavnici parlamenata zemalja Centralne i Istočne Evrope raspravljaće o važnim pitanjima i problemima s kojima se Evropska unija i evropsko zajedništvo danas suočavaju.

Na marginama Parlamentarnog sastanka u Varšavi predviđen je i bilateralni susret predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Mladena Bosića sa predsjednikom parlamenta Crne Gore Darkom Pajovićem, kao i sa predsjednikom parlamenta Poljske.

Tokom ovih sastanaka biće riječi o unapređenju političkih i ekonomskih odnosa.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

MIHAILO Mikic

30.08.2016 13:45

Lijepo je cuti kako Sin uci Oca kako se djeca prave. Otac nezna djecu da pravi. Njegovu djecu su napravile komsije iz EZ!

ODGOVORITE
Name

ma daj

30.08.2016 13:54

Kakav preporod? Kod nas je potop. Evropa makar radi nesto kako bi probleme rijesila, a mi ih sami sebi jos vise stvaramo.

ODGOVORITE
Name

boba

30.08.2016 21:34

Bravo Bosiću.Cijenim ljude sa principima,a šatorske krkanluke i striptiz na livadi ćemo ostaviti primitivcima.

ODGOVORITE