Они се чекају у последњих 72 часа!

Фабрегас, Швајни, Балотели, Харт...

Фудбал 29.08.2016 | 23:15
Они се чекају у последњих 72 часа!
Трансфер пијаца достиже свој врхунац, остало је још три дана до затварања, а сада можемо последњи пут да подвучемо црту и осврнемо се на неке од могућих већих трансфера који нас чекају у последња 72 сата.

До сада смо имали бомбастичне трансфере попут прелазака Пола Погбе и Гонзала Игуаина, а ево пресека стања шта нас чека до краја.

Ово је 10 трансфера које чекамо до 31. августа до 23.59.

СЕСК ФАБРЕГАС

Где ће Фабрегас, питање је сад? Интер је опција као трампа за Брозовића. Реал Мадрид се озбиљно помињао, али је Зидан рекао да неће бити долазака. Можда буде и нека трећа опција попут Јувентуса. Фабрегас је баш енигма за крај овог трансфер периода. Играч са огромним педигреом, али помало ван форме и на уласку у четврту деценију живота. Видећемо да ли ће неко смети да стави паре на коцку.

МАРИО БАЛОТЕЛИ

Марио Балотели је човек који је овог лета имао убедљиво највише понуда на фудбалској пијаци. Ми смо бројали до 19. Палермо је тренутно на пол-позицији, ту је и Ница и ако треба очекивати где ће да пређе Италијан онда су то ова два клуба. Како год, мораће да пристане на много мању плату. Тражио га је и Сион, као и више од пола Серије А. Његов потис је веома известан, само је питање за кога.

КАЛИДУ КУЛИБАЛИ

Калиду Кулибали је имао велике проблеме са Управом. Челси је већ одавно заинтересован, али Наполи затеже и тражи огромну суму новца која иде до чак 70.000.000 евра. Де Лаурентис је помињао продужетак сарадње. Чак је и Бајерн опасно бацио око. Или ће продужити уговор, или иде код Контеа. Тако делује у овом моменту.

ШВАЈНШТАЈГЕР

Швајни се више бави праћењем супруге него озбиљним фудбалом. Мурињо је истакао да му то неће трпети, да ће морати да заради новац који прима. Раније је у оптицају био Шалке, потом се помињао Бајерн, али се и убрзо завршила та прича. Швајни прима 140.000 фунти недељно, што је много за играча који седи на клупи. Јуве је био у игри, али делује нереално. Где ће Швајни?

ЏО ХАРТ

Доласком Брава Гвардиола је склонио Харта у други, можда и у четврти план. Била је прича да ће остати, али је реалније да промени средину и оде негде где ће играти. Једна од опција је Сандерленд, а још занимљивија је Торино где би могао у виду трампе за Николу Максимовића. Помињао се и Евертон.

НИКОЛА МАКСИМОВИЋ

Никола је чудан случај. Миха га не жели јер га је "издао" како каже, Максимовић је на удару Наполија годинама и то је сага која траје толико дуго да иде на нерве. Можда сада добије свој крај. Такође, рекосмо за могућу трампу за Харта. Челси је исто јако озбиљан потенцијални купац. Максимовићеви путеви воде свуда само не у Торино.

ЈУЛИЈАН ДРАКСЛЕР

Клаус Алофс очајнички жели да га задржи, али је незадовољство репрезентативца Немачке у Волфзбургу толико да ће вероватно отићи из клуба. ПСЖ је наводно улетео са огромном понудом од 70.000.000 евра, Јувентус је прича која се врти месецима, Арсенал никако не смемо сметнути с ума јер је жеља Тобџија јасна и јавна. Јулијан би могао да буде звезда завршнице прелазног рока.

СОН

Хеунг Мин Сон могао би врло лако назад у Немачку, а као главни кандидат се помиње Волфзбург. Врло могуће да би долазак играча пореклом из Јужне Кореје могао да зависи и од одласка Дракслера. Сон добро познаје немачки фудбал, а Вукови ће вероватно за њега искеширати око 20.000.000 евра. Тешко може да се наметне Покетину, а да седи на клупи неће. Дакле, иде!

ХАМЕС РОДРИГЕЗ

Овај момак је вероватно у овом моменту најзвучније име на трансфер пијаци. Нема довољно минута у Реал Мадриду, а има прилично заинтересованих купаца. Један од њих је Арсенал, као и Јувентус који би могао да опали још једном из топа овога лета. И ПШЖ га је мотрио, тако да је ситуација баш замршена. А, времена нема много. Уколико остане, нека резервише место на клупи.

ФАБИЊО

Овај момак је озбиљна мета многих европских великана. Прво га је ловио Наполи са 10.000.000, потом је у игру ушао Атлетико Мадрид који је дуплирао понуду, али ни то није било довољно да се купи овај десни бек. Сада је сума на лествици од око 25.000.000 до 30.000.000 евра, а Манчестер Јунајтед би могао попут Сотомајора да се залети и да је прескочи из трећег покушаја. Мурињо је баш заинтересован, треба му овакав играч.

Трансфер пијаца доживаљава врхунац, крешендо је ту, сада само треба да уживамо и да видимо како ће се поменути трансфери, али и многи који нису на овој листи, обавити. Чекају се још Квадрадо, Мунир Ел Хадади, Фламини, Ибора, Брозовић...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар