Да ли ће Влада референдум бацити у смеће?

Влада Републике Српске отворено саопштила да је спремна резултате референдума бацити у смеће.

Република Српска 29.08.2016 | 18:58
Да ли ће Влада референдум бацити у смеће?
1.
Управни одбор Савјета за имплементацију мира у БиХ одржаће 30. августа сједницу на којој ће се изјаснити о референдуму Милорада Додика.

То, практично, значи да су се земље Запада (САД и ЕУ) усагласиле о ставовима поводом Додикових настојања да растури и БиХ и Републике Српске и на тај начин покуша спасти себе и ненародни Режим којим управља.

2.
Усаглашавање одлуке, свакако, није ишло на штету Запада. Још мање у корист Републике Српске.

3.
Није за вјеровати да се Запад усаглашавао са Русијом, због општепознатих околности, па је за очекивати и издвојено мишљење.

4.
Какви ће закљулци ПИК-а бити тешко је прогнозирати, али је извјесно да ће трасирати даљи развој политичких догађаја у БиХ, као што је извјесно да Милорад Додик не може добити ову утакмицу. Ма колико стварао привид да сасвим солидно игра.

5.
И прије сједнице ПИК-а кренуло је узмицање.

Влада Републике Српске је послала писмо свим амбасадорима у БиХ у коме истиче да је “референдум о Дану Републике у потпуности у складу са позитивним прописима и тиче се питања од највећег значаја за грађане Српске” и у којем тврди да је “референдум корак ка спровођењу одлуке Уставног суда”!!!.

“Први корак ка усклађивању закона је да Република Српска утврди да ли грађани желе да задрже 9. јануар као датум празника. Након што грађани дају свој став, Народна скупштина Републике Српске може да га размотри у оквиру настојања да се усклади члан 3/б/ Закона о празницима са Уставом”, наводи се у писму Владе Републике Српске.

6.
Оно што се не наводи у писму Владе Републике Српске, али се веома снажно сугерише, јесте да Народна скупштина може и да не размотри став грађана изражен на референдуму!

7.
Влада Републике Српске, отвореним писмом, отворено сугерише амбасадорима и комплетној јавности да је спремна да извара грађане, да их изведе на референдум и, потом, потпуно занемари њихов став.

Да не би било дилеме у њихове нечасне намјере варања сопственог народа, Влада Републике Српске је у свом писму подвукла “Референдум ће бити информативан за Народну скупштину Републике Српске у њеним разматрањима начина извршења одлуке Уставног суда БиХ од 26. новембра 2015. године о Дану Републике”.

Значи ИНФОРМАТИВАН, а не ОБАВЕЗУЈУЋИ!!!

8.
Влада Републике Српске у писму није једино навела да им је референдум потребан због изборне кампање, а требала је. Тада би им се могло вјеровати бар у том дијелу.

9.
Нико озбиљан неће узети за озбиљно писмо Владе Републике Српске, у којем се отворено сугерише да су спремни слагати сопствене грађане, које мјесецима убјеђују како нема одустајања од 9. јануара, како треба изаћи на референдум да би се поништила/одбацила одлука Уставног суда, а онда саопште да ништа од реченог не важи, да је све у складу са Одлуком и да је све само био још један неозбиљан потез, још једна лаж, обмана, стварање сулудих догађаја за одвлачење пажње са тешких економских проблема… једне преварантске власти и Режима окорјелог у преварама, криминалу и корупцији.

10.
Влади Републике Српске и налогодавцу писма Милораду Додику ништа се не може вјеровати - ријеч је о превејаним лажовима спремним на све.

11.
Отворено сугеришући амбасадорима и јавности да су спремни поново слагати грађане, власти Републике Српске, сем да су лажови, показале су и велику слабост.

Нема дилеме да ће Запад уочити ту слабост. Што имплицира да би удар на Републику Српску могао бити веома снажан. У догледно вријеме и немилосрдан.

12.
Један од могућих епилога сједнице ПИК-а, забрану референдума, коментарисао је и Александар Вучић.

"Нема сумње да ћемо желети да чујемо став свих српских представника и да ћу их одмах позвати у Београд и замолити да се и с нама консултују уколико до такве одлуке дође", рекао је Вучић

Он је додао да није проблем да се нађе са Милорадом Додиком и Младеном Иванићем и осталим српским представницима како би се видело која је најмања штета за српски народ. "Морамо да се консултујемо и разговарамо да извучемо најмању штету, односно највећу корист за наше грађане и народ", рекао је Вучић, додајући да би то значило хитан састанак, целодневни и ноћни, али да он не би да се меша у било шта пре таквих одлука.

Нема сумње да је Вучић поново промијенио шљем. Сада носи онај Ватрогасца. Који ће, у случају, забране референдума да “спасава” Србе, а суштински да покуша спасавати Додика и Иванића. Које нико не спаси, шта год одлучио ПИК.

13.
Заиста није проблем да се Вучић нађе са Додиком и Иванићем, али је проблем ако дува у једра том двојцу који вуку потезе директно усмјерене против Срба. И Вучић то чини са њима. А сада би да спасава.

То јесте поново мијешање у унутрашње ствари и БиХ и Републике Српске, иако српски премијер бјежи од те карактеризације.

Џаба. Никада није престао да се мијеша, а његово поимање Републике Српске као играчке коју он може свако мало разлупати и довело је Републику Српску у изузетно тешку и безизлазну политичку ситуацију.

Да Додик није имао отворену Вучићеву подршку, данас не би били заглављени у катастрофи. Имао је и још увијек је има.

14.
Не би било лоше да Вучићу неко од његових сарадника прочита отворено писмо Владе Републике Српске у којем отворено стављају до знања јавности и амбасадорима да су спремни слагати грађане и њихово референдумско изјашњење бацити у смеће.

Не вјерујем да би се ишта промијенило у његовом односу ка његовим штићеницима, али вјерујем да би достављач писма врло лоше прошао. Завршио каријеру. Јер би то Вучић схватио као директан удар на његову политику према Републици Српској.

15.
ПИК-у је писао и Бакир Изетбеговић. Исказао је бригу за државу БиХ.

Његова брига је лажна; да га јесте брига одавно би биле спроведе све одлуке Уставног суда БиХ. И данас, да је то учињено, вјероватно не би били у овој ситуацији.

Изетбеговић, наравно, покушава побрати предизборне поене и то је, наравно, сасвим логично.

Нелогично је да његова власт не спроводи раније донесене одлуке Уставног суда, требало би да је то и кажњиво, тако да је његова брига тек лицемјерство, досипање уља на ватру и дневнополитичка гимнастика, без суштинског значаја по БиХ, али од великог значаја за даље продубљивање кризе.

16.
Раније се огласио и Божо Љубић, честитајући Дан Херцег Босне, која не постоји, иако никада није била чвршћа!

17.
Да ли смо на корак од распада БиХ?

Не, на корак смо од распада Републике Српске, од које је и непостојећа Херцег-Босна тренутно много чвршћа!

Блог Слободан Васковић

Коментари / 73

Оставите коментар
Name

Намјера

29.08.2016 17:09

Све тацно, ал какве користи,,,кад ови текстови не стизу до оних који гласају за Молокрада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.08.2016 19:37

Како ти знаш шта је тачно а шта није? Лупаш као и овај Максим што написа ово смеће.

Name

Дејан Лактаси

29.08.2016 20:33

Ја како год размислим тај референдум о том питању је у ствари ниста...окацити га моземо мацку о реп какав год да буде резултат...ја лицно нецу изаци и бас ме брига зе те глупости.Мислио сам да су нам политицари мало мудрији и да це то паметно ресити...ово сто раде је идиотизам из кога једино Додик покусава да се показе као некакав србенда и пм....али дзаба то све....

Name

ПД Сања

30.08.2016 05:23

МАКСИМЕ МАКСИМЕ ПОДГУЗНА МУВО

Name

прн8

29.08.2016 17:11

Јаста це, уколико се указе дневнополитицка потреба за тим. Него, зао ми је сто ММФ одобри кредит да спаси редова Рајана &Цо. И они су у спрези, није без разлога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

29.08.2016 17:13

Јели ово додик заронио. Напио се

ОДГОВОРИТЕ
Name

@..

29.08.2016 17:54

Изгледа, панталоне су његове...

Name

некоИЗмасе

29.08.2016 17:16

Хахахааа па људи зар смо толико глупи? Зар овај нас Баја а и опзиција назалост мисли да смо овце?Засто опзиција се неповуце из ове игре и показе свијету да нас има у Републици Српској и нормалних,најмање половина градјана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

29.08.2016 19:16

Колико смо ми нормални види се по позицији и опозицији код нас.Сви владали у сваком систему и опет нам памет просипају ми цемо ово ми цемо оно.Па ста их је то спријецавало да ураде кад су сви били власт, а и сад су сви.власт негдје.

Name

нн

29.08.2016 17:19

Васке сва тројица Бакир , Човић , Милорад су криминалци и уз договор да остану на власти стварају хаос. Завади па владај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

29.08.2016 17:20

Тезак мамурлук послије овог пијанства...претезак...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димњачар

29.08.2016 17:20

Само чињеница да на изборе излази половина регистрованих гласаћа (углавном пензионери, ухљеби и крезубе сељачине без једног разреда шкоје) би требало да буде довољан разлог да Вијеће за Имплементацију Мира разјебе и РС и ФБиХ. Образиваном свијету је до једне државе, са једним предсједником. Они се на жалост не чују, јер знају да немогу рачунати на заштиту од приватних полиција Рудоње и Риђобрадог. Оволика администрација би уништила једну Њемачку...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

29.08.2016 18:00

Управо тако и ја гледам на све то.

Name

перо ложач

29.08.2016 18:05

Ти изгледа имаш зубе ал' немаш мозак! Прво што коментаришеш оно у чему нећеш да учествујеш . Вријеђаш оне који гласају а сам не желиш нешто промијенити. Чист мудросер!

Name

Пајо

29.08.2016 18:18

Исправно је написати "не могу". Рјечца "не" се пише одвојено осим у неколико изузетака, али их нећу ни спомињати да не компликујем, одвојено и тачка!

Name

Димњачар

29.08.2016 18:34

Гласам и ја Перице. Покушавам да свој глас не направим неважечим сједењем у кући и кукањем како нико не ваља. Заокружујем некакве анонимусе, пензионере, индијанце... Једини начин да се промијени власт су нека врста масовних демонстрација образованих људи. Нема потребе за каменовањима или паљевином, са само два кратка захтјева. 1-Хитно усвајање закона о поријеклу имовине, 2-Обавезно гласање за све пунољетне особе уз велику новчану казну у случају неизласка. То је тешко изводљиво са садашњим лоповима на власти, али смијем гарантовати животом да би садашње националне странке нестале најдаље у 2 мандата. Никада им се више за траг не би знало. До тада, лагана пушиона...

Name

Слусај

29.08.2016 19:28

Ти димњацару. Да си хтјео једног предсједника не би било рата. Него рахметли Алија , убица срба, и сад његов син Бакир покусавали су и сад наставили са покусајима прављења унитарне Босне. Е па не мозе , јер ми нецемо да зивимо увтаквој дрзави као сто ни ви нисте хтијели у оној гдје су срби били вецина. Каква је ту разлика? Паметан цовијек зна да нема разлике.

Name

Ре димњацар

29.08.2016 19:40

Рече ли ти то "обрезаном свијету" је до једног предсједника? Па то ништа ново није. Али пика се и од нас "необрезаних"!

Name

Васо

29.08.2016 20:36

Браво, Димњачару! И ја мислим да РС уопште не штити интересе српског народа, већ служи само за богаћење појединаца. Проблем је што то већина не види.

Name

Ре Слусај

29.08.2016 22:47

Слусај ти Слусај, од куд теби те информације, да је висе Срба зивјело у Босни. Питај свог Тату мозда он зна пописивање становниства 1991. године за вријеме Југославије, па нек ти он објасни мало боље. Зато не сири неке десинформације. За ког предсједника би требао бити Димњацар као и остали, за Карадзица као сто си ти? Па мислис неби онда досло до рата? Глуп си! Исто питање би било, а сто ти ниси био за Алију па неби досло до рата. Народ оба ентитета многе ствари не схваца. Криви су сва 3 (Србин, Босњак и Хрват) сто сире национализам и мрзњу а народ глуп и вјерује њиховој прици док они дрзаву покраду. Све им плански иде. Сад кад су видјели да немају ста висе красти и народ се дигао против њих. Одлуцили су да уводе све 3 стране у нови рат Лахко це бити њима, неце они ни њихова породица ратовати и гинути. Народ из РС као и ФБих треба сад добро размислити, дал це бољи зивот да зиве без тих лопова? или це даље са лоповима зивјети, са опцијом, да це доци до рата. Све је у рукама народа оба ентитета. Само сто це овај рат бити гори од прослег!

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

30.08.2016 04:24

@Васо Ти си видио довољно је

Name

бата

29.08.2016 17:22

Сви прицају бице рата па сам и ја ријесио да ратујем. Открицу вам и полозај гдје сам распореден. Двадесет километара југо-истоцно од Беца. Од орузја имам убитацни ХИЛТИ ТЕ 1000-АВР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сипи

29.08.2016 18:07

Бата-ова ти је добра.имас подрску и из централног Беца.

Name

Ударник

30.08.2016 05:40

Одмах би ти се придрузио у формацији са Макитом ХР2470 :)

Name

Мали Перица

29.08.2016 17:41

По ципелама и фармеркама изгледа да је овај на слици Чавић и гледа хоће ли имати и једног гласача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

29.08.2016 18:10

Мени овај гузоња не лици на Цавица. На кога ли ме само подсјеца?

Name

Аxxе

29.08.2016 18:07

Како видим вецина би рат а не мир МАЛО ВАМ БЈЕДНОГ ЗИВОТА ЗЕЛИТЕ ЈОС ВЕЦУ БЈЕДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

је.о вас пас

29.08.2016 18:25

Слаце тудју дјецу да ратују за ону дјецу сто им се дају милионски кредити и отварају апотеке- да се не би дрогирали.

Name

ја сам

29.08.2016 18:15

Мене занима ако запуца хоће ли Додик избацит из виле на Дедињу подстанаре да би он могао да се смјести.Или ће можда ма Кипар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предизборни трикови

29.08.2016 19:22

Какво пуцање. сви сте будале. Овај пут позиција нема баш ништа да понуди па су се одлучили за овакве г.внарије.

Name

Влада РС

29.08.2016 18:19

Цитирам "Референдум ће бити информативан за Народну скупштину Републике Српске у њеним разматрањима начина извршења одлуке Уставног суда БиХ од 26. новембра 2015. године о Дану Републике. Овом одлуком, Републици Српској дато је овлашћење и обавеза да спроведе одлуку, којом се тражи да се обезбиједи да Дан Републике Српске буде у складу са Уставом БиХ. "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дз-Голуб

29.08.2016 18:19

Ко рат зелио у куци му био

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нмм

29.08.2016 18:45

Само ви чобани и ухљеби гласајте за Милу..У новембру оде и ја из ове РС у Њемацку радити као љекар..Овде сам хирург а ако Бог да и тамо цу бити за 2 год.Мозда има правописних гресака ал боље и то него овде као хирург да радим за плату од 2400 км..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.08.2016 19:31

Ти хирург? Чега? Па ти си само за мотике!

Name

знас ста

29.08.2016 19:50

Одлази 'ирург молим те,пун ми је ..рац вас постењацина које раде за малу плату да видим 'ос тамо реци мозе од'ма 500 ,а по питању ових глупости ..рем се и на власт и на опозицију раде ко овај 'ирург!!!

Name

ВРС

29.08.2016 18:46

Опасно се кува ,гинули смо за РС за праведан циљ,сада оцигледно трази се поновно да се гине ,од мене је довољно а мог сина са вец отпремио на сигурно,оцекујем зестоке борбе измедју синова додика,изетбеговица,иваница и осталих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

29.08.2016 19:17

Миле сто те клеветају све си јаци.Док је доде ја се небојим за РС.

Name

Едо,Слатина-Тузла

29.08.2016 19:12

Нажалост судећи по порталима у БиХ и у региону ( еx YУ ) већина су за рат ! " Куха " се : у БиХ , на " линији " Загреб -Београд , Приштина - Београд , Приштина - Подгорица , Македонија као " претис лонац " .... и да , биће онако како " велики " хоће !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Греска у корацима

29.08.2016 21:16

Нема од рата ниста. То су г.вна на све три стране, задузена за пропаганду везану за изборе. Медјутим, насадице се, овај пут це маса глсати против рата. Дакле, тројац без кормилара овај пут конацно губи. Босњаци су се дном зај.бали и изгласали Изетбеговица умјесто Фикрета Абдица, неце поново. Срби це одустати од Додика управо јер их хоце поново одвуци у нови рат. А управо је то сто це људе отријезнити. Додик се насадио. Сто се тице Цовица он је миноран фактор.

Name

Едо,Слатина-Тузла

30.08.2016 07:05

@ Греска у корацима Нисам вјерник али рећи ћу "из Ваших уста у Божије уши !" Најгоре је што је ЕУ у хаосу , "кухање" НАТО и Русија а све ће се "сломити" преко нас "малих" !А ови на порталима што би "бјежали" , бојим се да немају гдје јер нема тачке на планети која је није без проблема ! Вама угодан дан желим !

Name

иллуминат

29.08.2016 19:17

свака част васковићу ти једини сваташ у чему је поента, и сада само опозицију окрени против референдума, да се што прије иде према економско социјалним првенцима и према Еу,иначе ако додик добије референдум нема опозиције нама сдс-а, нема иванића, уништит ће га СдА и ХДЗ заједно са СББ-ом, видиш да Радончић мудро шути и чека прилику.ионако је жедан на Иванића и Босића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре иллуминат

29.08.2016 19:36

Што си бјежао са часова па ти се сад људи смију? Моја 10-годишња комшиница је професор за тебе. А Васковић ће успјети окренути опозицију кад ти научиш правопис.

Name

Пајо

29.08.2016 19:59

Иллуминат брате па потруди се макар мало. Ја кад видим да ти коментаришеш шта Васковић треба да уради мени се он одмах буквално згади.

Name

@..

30.08.2016 04:48

Васковиц је новинарска легенда, специјалац! Да није њега ова сиротиња цак не би имала прилику, сазнати да је неко из СНСД_а нелегално узео камион балвана.

Name

ТРАЖИЛИ СТЕ, ЕВЕ ВАМ ГА

29.08.2016 19:30

Није крив само месар за постојећу катастрофалну ситуацију, већ и те како и они који су за њега гласали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре тразили сте ево вам га

30.08.2016 05:43

ЈА САМ ГЛАСАО ЗА ДОДИКА И ГЛАСАЦУ А ТВОЈ КОМПЛЕКС СТО ЈЕ ДОМИНАНТАН И СПОСОБАН ЗАДРЗИ У СЕБИ.

Name

Нмм

29.08.2016 19:45

Абдоминални хирург ако знас ста је то..Не..нисам ја за мотике горштаче..Само ти гласај за бају а ја оде одавде..А ти и такви као ти радите за 800 км а ја ћу за мало већу лову..Мени је 2400 км плате као хирургу овде мало и тачка!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загор

29.08.2016 21:18

Мораћеш мало порадити на писмености, хирурже! ;)

Name

Геограпхy

30.08.2016 04:45

У потпуности те разумијем, ја сам поред факултета кренуо на преквалификацију за медицинску школу и активно учим њемачки језик скоро годину дана па идуће године у ово вријеме већ бих требао да будем у Њемачкој. Мени није мрско радити ваљда о томе говори и чињеница да ћу као медицинар са ових простора радити тамо 12-14 сати и то зна се које послове али нека барем сам сигуран нећу размишљати хоће ли се овдје запуцати због неког Баје, Изетбеговића или Човића. Не интересује ме дал нам је празник 9. јануар или 1. март, не интересује ме дал је БиХ без ентитета и кантона или има два, три или више ентитета нити ме занима хоће ли се распасти БиХ или ће бити цјеловита. Овдје ко остаје нека овим политичаима клима главом и слијепо их слиједи или нека бјежи из ове луднице

Name

мики

30.08.2016 05:30

Само хирурге како ћеш тамо узимати мито?

Name

Ре ре илуминат

29.08.2016 20:00

Битнији је правопис од тога сто је Миле скрсио 3 банке..сину дао 3 милиона да се не дрогира..скрсио Боску..сто је омогуцио шпирицу и осталима невидјену плацку..ста је битније људино?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

29.08.2016 20:17

МА ПУСТИ ГА , ЧИМ ЈЕ СТАВИО НАЗИВ ИЛУМИНАТ, СВЕ ТИ ЈЕ ЈАСНО, ЧОВЈЕК СЕ АСОЦИРА НА ВАТИКАН.

Name

Вук

29.08.2016 20:24

Поцело је звечкање оружијем то неиде на добро . Нек вам је бог на помоћи .

Name

Бојан

29.08.2016 21:32

Да ли ико од вас разумије да није у питању референдум једног цовека вец референдум једног народа! Маните се милорада, младена, радована битна је Република Српска а не појединци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

29.08.2016 22:24

Нијесам против референдума,али сматрам да то ипак могло средити на много једноставнији нацин.Скупстина РС могла је донети одлуку и потврдити дан РС и без референдума.Било би пуно мање прасине и могло се и устедети(мислим на КМ),а Народ да се припреми за локалне изборе и мирна Република Србска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миса

30.08.2016 10:40

У праву си Расо.

Name

Расо

29.08.2016 22:40

И јос само једна маленкост ,сто се референдума тице:најлаксе је овоме горе сто је заронио,нити ста види нити цује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре знас ста

29.08.2016 23:14

Ста пјенис?Јел тебе неко спрецавао да упишеш мед.факс??Човјек је само рекао да му је мука и да одлази одавде..Нормално да као хирург неце да ради за малу плату..он људски зивот дрзи у руци и за то хоце да је плацен..Ко је теби крив што ниси заврсио медицину и специјализацију ..Немој пјенити без разлога..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.08.2016 05:05

Он ако је хирург онда сам ја предсједник владе. Лик се изражава као неко дерле што не приличи ниједном хирургу.

Name

Он

29.08.2016 23:17

Једно велико махање из Аустралије за Дјаволске ратнике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сака јада

30.08.2016 00:01

Хоцу, хоцу,...уствари нецу! Како год притезање слиједи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коњ

30.08.2016 05:22

Коњи смо сви ми ....па мајку му ајде да показемо јесмо ли Срби па да виде да нас има а не мислити о Баји и Цавицу и Босицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Загор

30.08.2016 06:16

Е мој загоре,сам твој ницк говори да си из шуме шљегао.Много сам ја писменији него што мислиш и не суди на основу тастатуре.А и да нисам доктор интерпункције не занима ме јер знам оперисати а то се трази од мене у Њемачкој.Смета ти моја као писменост а не смета ти крканлук драгог ти водје Баје..Е мој загоре!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

томо

30.08.2016 08:44

бацице..ко и све

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

30.08.2016 08:44

референдун и јесте савјетодаван

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

30.08.2016 08:45

Изаци на референдум! Видјецемо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило

30.08.2016 08:46

Па није то додиков референдум. И ми из сдс цемо изаци и гласати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

30.08.2016 08:47

Изаци цемо...видјецемо ста це власт са тим на крају..иду нови избори..

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

30.08.2016 09:08

Прије хоце него неце

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо

30.08.2016 09:09

Имењаце оцес ти изаци на теферендум?

ОДГОВОРИТЕ
Name

весна

30.08.2016 09:09

Никоме висе ниста не вјерујем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

30.08.2016 11:10

Е ВАСКОВИЦУ,МАЛО ТЕБЕ КО СХВАТА,ЈЕР ВЕЦИНА ЈЕ ОВДЕ ПРИМИТИВНА И НЕ РАЗУМИЈУ ТВОЈУ РЕТОРИКУ!! КАМО СРЕЦЕ ДА ИМАМО ВИСЕ ВАСКОВИЦА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

моке

30.08.2016 14:44

Поздрав сури у Франкфурту. знам да цитас бн портал па се јави на вибер. Ја сам у Дортмунду јос 2 дана. сТО СЕ ТИЦЕ ТЕМЕ НЕК ВАМ ЈЕ СА СРЕЦОМ:

ОДГОВОРИТЕ