Da li će Vlada referendum baciti u smeće?

Vlada Republike Srpske otvoreno saopštila da je spremna rezultate referenduma baciti u smeće.

Republika Srpska 29.08.2016 | 18:58
Da li će Vlada referendum baciti u smeće?
1.
Upravni odbor Savjeta za implementaciju mira u BiH održaće 30. avgusta sjednicu na kojoj će se izjasniti o referendumu Milorada Dodika.

To, praktično, znači da su se zemlje Zapada (SAD i EU) usaglasile o stavovima povodom Dodikovih nastojanja da rasturi i BiH i Republike Srpske i na taj način pokuša spasti sebe i nenarodni Režim kojim upravlja.

2.
Usaglašavanje odluke, svakako, nije išlo na štetu Zapada. Još manje u korist Republike Srpske.

3.
Nije za vjerovati da se Zapad usaglašavao sa Rusijom, zbog opštepoznatih okolnosti, pa je za očekivati i izdvojeno mišljenje.

4.
Kakvi će zakljulci PIK-a biti teško je prognozirati, ali je izvjesno da će trasirati dalji razvoj političkih događaja u BiH, kao što je izvjesno da Milorad Dodik ne može dobiti ovu utakmicu. Ma koliko stvarao privid da sasvim solidno igra.

5.
I prije sjednice PIK-a krenulo je uzmicanje.

Vlada Republike Srpske je poslala pismo svim ambasadorima u BiH u kome ističe da je “referendum o Danu Republike u potpunosti u skladu sa pozitivnim propisima i tiče se pitanja od najvećeg značaja za građane Srpske” i u kojem tvrdi da je “referendum korak ka sprovođenju odluke Ustavnog suda”!!!.

“Prvi korak ka usklađivanju zakona je da Republika Srpska utvrdi da li građani žele da zadrže 9. januar kao datum praznika. Nakon što građani daju svoj stav, Narodna skupština Republike Srpske može da ga razmotri u okviru nastojanja da se uskladi član 3/b/ Zakona o praznicima sa Ustavom”, navodi se u pismu Vlade Republike Srpske.

6.
Ono što se ne navodi u pismu Vlade Republike Srpske, ali se veoma snažno sugeriše, jeste da Narodna skupština može i da ne razmotri stav građana izražen na referendumu!

7.
Vlada Republike Srpske, otvorenim pismom, otvoreno sugeriše ambasadorima i kompletnoj javnosti da je spremna da izvara građane, da ih izvede na referendum i, potom, potpuno zanemari njihov stav.

Da ne bi bilo dileme u njihove nečasne namjere varanja sopstvenog naroda, Vlada Republike Srpske je u svom pismu podvukla “Referendum će biti informativan za Narodnu skupštinu Republike Srpske u njenim razmatranjima načina izvršenja odluke Ustavnog suda BiH od 26. novembra 2015. godine o Danu Republike”.

Znači INFORMATIVAN, a ne OBAVEZUJUĆI!!!

8.
Vlada Republike Srpske u pismu nije jedino navela da im je referendum potreban zbog izborne kampanje, a trebala je. Tada bi im se moglo vjerovati bar u tom dijelu.

9.
Niko ozbiljan neće uzeti za ozbiljno pismo Vlade Republike Srpske, u kojem se otvoreno sugeriše da su spremni slagati sopstvene građane, koje mjesecima ubjeđuju kako nema odustajanja od 9. januara, kako treba izaći na referendum da bi se poništila/odbacila odluka Ustavnog suda, a onda saopšte da ništa od rečenog ne važi, da je sve u skladu sa Odlukom i da je sve samo bio još jedan neozbiljan potez, još jedna laž, obmana, stvaranje suludih događaja za odvlačenje pažnje sa teških ekonomskih problema… jedne prevarantske vlasti i Režima okorjelog u prevarama, kriminalu i korupciji.

10.
Vladi Republike Srpske i nalogodavcu pisma Miloradu Dodiku ništa se ne može vjerovati - riječ je o prevejanim lažovima spremnim na sve.

11.
Otvoreno sugerišući ambasadorima i javnosti da su spremni ponovo slagati građane, vlasti Republike Srpske, sem da su lažovi, pokazale su i veliku slabost.

Nema dileme da će Zapad uočiti tu slabost. Što implicira da bi udar na Republiku Srpsku mogao biti veoma snažan. U dogledno vrijeme i nemilosrdan.

12.
Jedan od mogućih epiloga sjednice PIK-a, zabranu referenduma, komentarisao je i Aleksandar Vučić.

"Nema sumnje da ćemo želeti da čujemo stav svih srpskih predstavnika i da ću ih odmah pozvati u Beograd i zamoliti da se i s nama konsultuju ukoliko do takve odluke dođe", rekao je Vučić

On je dodao da nije problem da se nađe sa Miloradom Dodikom i Mladenom Ivanićem i ostalim srpskim predstavnicima kako bi se videlo koja je najmanja šteta za srpski narod. "Moramo da se konsultujemo i razgovaramo da izvučemo najmanju štetu, odnosno najveću korist za naše građane i narod", rekao je Vučić, dodajući da bi to značilo hitan sastanak, celodnevni i noćni, ali da on ne bi da se meša u bilo šta pre takvih odluka.

Nema sumnje da je Vučić ponovo promijenio šljem. Sada nosi onaj Vatrogasca. Koji će, u slučaju, zabrane referenduma da “spasava” Srbe, a suštinski da pokuša spasavati Dodika i Ivanića. Koje niko ne spasi, šta god odlučio PIK.

13.
Zaista nije problem da se Vučić nađe sa Dodikom i Ivanićem, ali je problem ako duva u jedra tom dvojcu koji vuku poteze direktno usmjerene protiv Srba. I Vučić to čini sa njima. A sada bi da spasava.

To jeste ponovo miješanje u unutrašnje stvari i BiH i Republike Srpske, iako srpski premijer bježi od te karakterizacije.

Džaba. Nikada nije prestao da se miješa, a njegovo poimanje Republike Srpske kao igračke koju on može svako malo razlupati i dovelo je Republiku Srpsku u izuzetno tešku i bezizlaznu političku situaciju.

Da Dodik nije imao otvorenu Vučićevu podršku, danas ne bi bili zaglavljeni u katastrofi. Imao je i još uvijek je ima.

14.
Ne bi bilo loše da Vučiću neko od njegovih saradnika pročita otvoreno pismo Vlade Republike Srpske u kojem otvoreno stavljaju do znanja javnosti i ambasadorima da su spremni slagati građane i njihovo referendumsko izjašnjenje baciti u smeće.

Ne vjerujem da bi se išta promijenilo u njegovom odnosu ka njegovim štićenicima, ali vjerujem da bi dostavljač pisma vrlo loše prošao. Završio karijeru. Jer bi to Vučić shvatio kao direktan udar na njegovu politiku prema Republici Srpskoj.

15.
PIK-u je pisao i Bakir Izetbegović. Iskazao je brigu za državu BiH.

Njegova briga je lažna; da ga jeste briga odavno bi bile sprovede sve odluke Ustavnog suda BiH. I danas, da je to učinjeno, vjerovatno ne bi bili u ovoj situaciji.

Izetbegović, naravno, pokušava pobrati predizborne poene i to je, naravno, sasvim logično.

Nelogično je da njegova vlast ne sprovodi ranije donesene odluke Ustavnog suda, trebalo bi da je to i kažnjivo, tako da je njegova briga tek licemjerstvo, dosipanje ulja na vatru i dnevnopolitička gimnastika, bez suštinskog značaja po BiH, ali od velikog značaja za dalje produbljivanje krize.

16.
Ranije se oglasio i Božo Ljubić, čestitajući Dan Herceg Bosne, koja ne postoji, iako nikada nije bila čvršća!

17.
Da li smo na korak od raspada BiH?

Ne, na korak smo od raspada Republike Srpske, od koje je i nepostojeća Herceg-Bosna trenutno mnogo čvršća!

Blog Slobodan Vasković

Komentari / 73

Ostavite komentar
Name

Namjera

29.08.2016 17:09

Sve tacno, al kakve koristi,,,kad ovi tekstovi ne stizu do onih koji glasaju za Molokrada

ODGOVORITE
Name

Re

29.08.2016 19:37

Kako ti znaš šta je tačno a šta nije? Lupaš kao i ovaj Maksim što napisa ovo smeće.

Name

Dejan Laktasi

29.08.2016 20:33

Ja kako god razmislim taj referendum o tom pitanju je u stvari nista...okaciti ga mozemo macku o rep kakav god da bude rezultat...ja licno necu izaci i bas me briga ze te gluposti.Mislio sam da su nam politicari malo mudriji i da ce to pametno resiti...ovo sto rade je idiotizam iz koga jedino Dodik pokusava da se pokaze kao nekakav srbenda i pm....ali dzaba to sve....

Name

PD Sanja

30.08.2016 05:23

MAKSIME MAKSIME PODGUZNA MUVO

Name

prn8

29.08.2016 17:11

Jasta ce, ukoliko se ukaze dnevnopoliticka potreba za tim. Nego, zao mi je sto MMF odobri kredit da spasi redova Rajana &Co. I oni su u sprezi, nije bez razloga

ODGOVORITE
Name

Abc

29.08.2016 17:13

Jeli ovo dodik zaronio. Napio se

ODGOVORITE
Name

@..

29.08.2016 17:54

Izgleda, pantalone su njegove...

Name

nekoIZmase

29.08.2016 17:16

Hahahaaa pa ljudi zar smo toliko glupi? Zar ovaj nas Baja a i opzicija nazalost misli da smo ovce?Zasto opzicija se nepovuce iz ove igre i pokaze svijetu da nas ima u Republici Srpskoj i normalnih,najmanje polovina gradjana

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

29.08.2016 19:16

Koliko smo mi normalni vidi se po poziciji i opoziciji kod nas.Svi vladali u svakom sistemu i opet nam pamet prosipaju mi cemo ovo mi cemo ono.Pa sta ih je to sprijecavalo da urade kad su svi bili vlast, a i sad su svi.vlast negdje.

Name

nn

29.08.2016 17:19

Vaske sva trojica Bakir , Čović , Milorad su kriminalci i uz dogovor da ostanu na vlasti stvaraju haos. Zavadi pa vladaj.

ODGOVORITE
Name

Vaske

29.08.2016 17:20

Tezak mamurluk poslije ovog pijanstva...pretezak...

ODGOVORITE
Name

Dimnjačar

29.08.2016 17:20

Samo činjenica da na izbore izlazi polovina registrovanih glasaća (uglavnom penzioneri, uhljebi i krezube seljačine bez jednog razreda škoje) bi trebalo da bude dovoljan razlog da Vijeće za Implementaciju Mira razjebe i RS i FBiH. Obrazivanom svijetu je do jedne države, sa jednim predsjednikom. Oni se na žalost ne čuju, jer znaju da nemogu računati na zaštitu od privatnih policija Rudonje i Riđobradog. Ovolika administracija bi uništila jednu Njemačku...

ODGOVORITE
Name

Drago

29.08.2016 18:00

Upravo tako i ja gledam na sve to.

Name

pero ložač

29.08.2016 18:05

Ti izgleda imaš zube al' nemaš mozak! Prvo što komentarišeš ono u čemu nećeš da učestvuješ . Vrijeđaš one koji glasaju a sam ne želiš nešto promijeniti. Čist mudroser!

Name

Pajo

29.08.2016 18:18

Ispravno je napisati "ne mogu". Rječca "ne" se piše odvojeno osim u nekoliko izuzetaka, ali ih neću ni spominjati da ne komplikujem, odvojeno i tačka!

Name

Dimnjačar

29.08.2016 18:34

Glasam i ja Perice. Pokušavam da svoj glas ne napravim nevažečim sjedenjem u kući i kukanjem kako niko ne valja. Zaokružujem nekakve anonimuse, penzionere, indijance... Jedini način da se promijeni vlast su neka vrsta masovnih demonstracija obrazovanih ljudi. Nema potrebe za kamenovanjima ili paljevinom, sa samo dva kratka zahtjeva. 1-Hitno usvajanje zakona o porijeklu imovine, 2-Obavezno glasanje za sve punoljetne osobe uz veliku novčanu kaznu u slučaju neizlaska. To je teško izvodljivo sa sadašnjim lopovima na vlasti, ali smijem garantovati životom da bi sadašnje nacionalne stranke nestale najdalje u 2 mandata. Nikada im se više za trag ne bi znalo. Do tada, lagana pušiona...

Name

Slusaj

29.08.2016 19:28

Ti dimnjacaru. Da si htjeo jednog predsjednika ne bi bilo rata. Nego rahmetli Alija , ubica srba, i sad njegov sin Bakir pokusavali su i sad nastavili sa pokusajima pravljenja unitarne Bosne. E pa ne moze , jer mi necemo da zivimo uvtakvoj drzavi kao sto ni vi niste htijeli u onoj gdje su srbi bili vecina. Kakva je tu razlika? Pametan covijek zna da nema razlike.

Name

Re dimnjacar

29.08.2016 19:40

Reče li ti to "obrezanom svijetu" je do jednog predsjednika? Pa to ništa novo nije. Ali pika se i od nas "neobrezanih"!

Name

Vaso

29.08.2016 20:36

Bravo, Dimnjačaru! I ja mislim da RS uopšte ne štiti interese srpskog naroda, već služi samo za bogaćenje pojedinaca. Problem je što to većina ne vidi.

Name

Re Slusaj

29.08.2016 22:47

Slusaj ti Slusaj, od kud tebi te informacije, da je vise Srba zivjelo u Bosni. Pitaj svog Tatu mozda on zna popisivanje stanovnistva 1991. godine za vrijeme Jugoslavije, pa nek ti on objasni malo bolje. Zato ne siri neke desinformacije. Za kog predsjednika bi trebao biti Dimnjacar kao i ostali, za Karadzica kao sto si ti? Pa mislis nebi onda doslo do rata? Glup si! Isto pitanje bi bilo, a sto ti nisi bio za Aliju pa nebi doslo do rata. Narod oba entiteta mnoge stvari ne shvaca. Krivi su sva 3 (Srbin, Bosnjak i Hrvat) sto sire nacionalizam i mrznju a narod glup i vjeruje njihovoj prici dok oni drzavu pokradu. Sve im planski ide. Sad kad su vidjeli da nemaju sta vise krasti i narod se digao protiv njih. Odlucili su da uvode sve 3 strane u novi rat Lahko ce biti njima, nece oni ni njihova porodica ratovati i ginuti. Narod iz RS kao i FBih treba sad dobro razmisliti, dal ce bolji zivot da zive bez tih lopova? ili ce dalje sa lopovima zivjeti, sa opcijom, da ce doci do rata. Sve je u rukama naroda oba entiteta. Samo sto ce ovaj rat biti gori od prosleg!

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

30.08.2016 04:24

@Васо Ти си видио довољно је

Name

bata

29.08.2016 17:22

Svi pricaju bice rata pa sam i ja rijesio da ratujem. Otkricu vam i polozaj gdje sam rasporeden. Dvadeset kilometara jugo-istocno od Beca. Od oruzja imam ubitacni HILTI TE 1000-AVR.

ODGOVORITE
Name

sipi

29.08.2016 18:07

Bata-ova ti je dobra.imas podrsku i iz centralnog Beca.

Name

Udarnik

30.08.2016 05:40

Odmah bi ti se pridruzio u formaciji sa Makitom HR2470 :)

Name

Mali Perica

29.08.2016 17:41

Po cipelama i farmerkama izgleda da je ovaj na slici Čavić i gleda hoće li imati i jednog glasača.

ODGOVORITE
Name

Hm

29.08.2016 18:10

Meni ovaj guzonja ne lici na Cavica. Na koga li me samo podsjeca?

Name

Axxe

29.08.2016 18:07

Kako vidim vecina bi rat a ne mir MALO VAM BJEDNOG ZIVOTA ZELITE JOS VECU BJEDU

ODGOVORITE
Name

je.o vas pas

29.08.2016 18:25

Slace tudju djecu da ratuju za onu djecu sto im se daju milionski krediti i otvaraju apoteke- da se ne bi drogirali.

Name

ja sam

29.08.2016 18:15

Mene zanima ako zapuca hoće li Dodik izbacit iz vile na Dedinju podstanare da bi on mogao da se smjesti.Ili će možda ma Kipar

ODGOVORITE
Name

Predizborni trikovi

29.08.2016 19:22

Kakvo pucanje. svi ste budale. Ovaj put pozicija nema baš ništa da ponudi pa su se odlučili za ovakve g.vnarije.

Name

Vlada RS

29.08.2016 18:19

Citiram "Референдум ће бити информативан за Народну скупштину Републике Српске у њеним разматрањима начина извршења одлуке Уставног суда БиХ од 26. новембра 2015. године о Дану Републике. Овом одлуком, Републици Српској дато је овлашћење и обавеза да спроведе одлуку, којом се тражи да се обезбиједи да Дан Републике Српске буде у складу са Уставом БиХ. "

ODGOVORITE
Name

Dz-Golub

29.08.2016 18:19

Ko rat zelio u kuci mu bio

ODGOVORITE
Name

Nmm

29.08.2016 18:45

Samo vi čobani i uhljebi glasajte za Milu..U novembru ode i ja iz ove RS u Njemacku raditi kao ljekar..Ovde sam hirurg a ako Bog da i tamo cu biti za 2 god.Mozda ima pravopisnih gresaka al bolje i to nego ovde kao hirurg da radim za platu od 2400 km..

ODGOVORITE
Name

Re

29.08.2016 19:31

Ti hirurg? Čega? Pa ti si samo za motike!

Name

znas sta

29.08.2016 19:50

Odlazi 'irurg molim te,pun mi je ..rac vas postenjacina koje rade za malu platu da vidim 'os tamo reci moze od'ma 500 ,a po pitanju ovih gluposti ..rem se i na vlast i na opoziciju rade ko ovaj 'irurg!!!

Name

VRS

29.08.2016 18:46

Opasno se kuva ,ginuli smo za RS za pravedan cilj,sada ocigledno trazi se ponovno da se gine ,od mene je dovoljno a mog sina sa vec otpremio na sigurno,ocekujem zestoke borbe izmedju sinova dodika,izetbegovica,ivanica i ostalih.

ODGOVORITE
Name

brzi

29.08.2016 19:17

Mile sto te klevetaju sve si jaci.Dok je dode ja se nebojim za RS.

Name

Edo,Slatina-Tuzla

29.08.2016 19:12

Nažalost sudeći po portalima u BiH i u regionu ( ex YU ) većina su za rat ! " Kuha " se : u BiH , na " liniji " Zagreb -Beograd , Priština - Beograd , Priština - Podgorica , Makedonija kao " pretis lonac " .... i da , biće onako kako " veliki " hoće !!

ODGOVORITE
Name

Greska u koracima

29.08.2016 21:16

Nema od rata nista. To su g.vna na sve tri strane, zaduzena za propagandu vezanu za izbore. Medjutim, nasadice se, ovaj put ce masa glsati protiv rata. Dakle, trojac bez kormilara ovaj put konacno gubi. Bosnjaci su se dnom zaj.bali i izglasali Izetbegovica umjesto Fikreta Abdica, nece ponovo. Srbi ce odustati od Dodika upravo jer ih hoce ponovo odvuci u novi rat. A upravo je to sto ce ljude otrijezniti. Dodik se nasadio. Sto se tice Covica on je minoran faktor.

Name

Edo,Slatina-Tuzla

30.08.2016 07:05

@ Greska u koracima Nisam vjernik ali reći ću "iz Vaših usta u Božije uši !" Najgore je što je EU u haosu , "kuhanje" NATO i Rusija a sve će se "slomiti" preko nas "malih" !A ovi na portalima što bi "bježali" , bojim se da nemaju gdje jer nema tačke na planeti koja je nije bez problema ! Vama ugodan dan želim !

Name

illuminat

29.08.2016 19:17

svaka čast vaskoviću ti jedini svataš u čemu je poenta, i sada samo opoziciju okreni protiv referenduma, da se što prije ide prema ekonomsko socijalnim prvencima i prema Eu,inače ako dodik dobije referendum nema opozicije nama sds-a, nema ivanića, uništit će ga SdA i HDZ zajedno sa SBB-om, vidiš da Radončić mudro šuti i čeka priliku.ionako je žedan na Ivanića i Bosića

ODGOVORITE
Name

Re illuminat

29.08.2016 19:36

Što si bježao sa časova pa ti se sad ljudi smiju? Moja 10-godišnja komšinica je profesor za tebe. A Vasković će uspjeti okrenuti opoziciju kad ti naučiš pravopis.

Name

Pajo

29.08.2016 19:59

Illuminat brate pa potrudi se makar malo. Ja kad vidim da ti komentarišeš šta Vasković treba da uradi meni se on odmah bukvalno zgadi.

Name

@..

30.08.2016 04:48

Vaskovic je novinarska legenda, specijalac! Da nije njega ova sirotinja cak ne bi imala priliku, saznati da je neko iz SNSD_a nelegalno uzeo kamion balvana.

Name

TRAŽILI STE, EVE VAM GA

29.08.2016 19:30

Nije kriv samo mesar za postojeću katastrofalnu situaciju, već i te kako i oni koji su za njega glasali.

ODGOVORITE
Name

re trazili ste evo vam ga

30.08.2016 05:43

JA SAM GLASAO ZA DODIKA I GLASACU A TVOJ KOMPLEKS STO JE DOMINANTAN I SPOSOBAN ZADRZI U SEBI.

Name

Nmm

29.08.2016 19:45

Abdominalni hirurg ako znas sta je to..Ne..nisam ja za motike gorštače..Samo ti glasaj za baju a ja ode odavde..A ti i takvi kao ti radite za 800 km a ja ću za malo veću lovu..Meni je 2400 km plate kao hirurgu ovde malo i tačka!!

ODGOVORITE
Name

Загор

29.08.2016 21:18

Мораћеш мало порадити на писмености, хирурже! ;)

Name

Geography

30.08.2016 04:45

U potpunosti te razumijem, ja sam pored fakulteta krenuo na prekvalifikaciju za medicinsku školu i aktivno učim njemački jezik skoro godinu dana pa iduće godine u ovo vrijeme već bih trebao da budem u Njemačkoj. Meni nije mrsko raditi valjda o tome govori i činjenica da ću kao medicinar sa ovih prostora raditi tamo 12-14 sati i to zna se koje poslove ali neka barem sam siguran neću razmišljati hoće li se ovdje zapucati zbog nekog Baje, Izetbegovića ili Čovića. Ne interesuje me dal nam je praznik 9. januar ili 1. mart, ne interesuje me dal je BiH bez entiteta i kantona ili ima dva, tri ili više entiteta niti me zanima hoće li se raspasti BiH ili će biti cjelovita. Ovdje ko ostaje neka ovim političaima klima glavom i slijepo ih slijedi ili neka bježi iz ove ludnice

Name

miki

30.08.2016 05:30

Samo hirurge kako ćeš tamo uzimati mito?

Name

Re re iluminat

29.08.2016 20:00

Bitniji je pravopis od toga sto je Mile skrsio 3 banke..sinu dao 3 miliona da se ne drogira..skrsio Bosku..sto je omogucio špiricu i ostalima nevidjenu placku..sta je bitnije ljudino?????

ODGOVORITE
Name

RE

29.08.2016 20:17

MA PUSTI GA , ČIM JE STAVIO NAZIV ILUMINAT, SVE TI JE JASNO, ČOVJEK SE ASOCIRA NA VATIKAN.

Name

Vuk

29.08.2016 20:24

Pocelo je zvečkanje oružijem to neide na dobro . Nek vam je bog na pomoći .

Name

Bojan

29.08.2016 21:32

Da li iko od vas razumije da nije u pitanju referendum jednog coveka vec referendum jednog naroda! Manite se milorada, mladena, radovana bitna je Republika Srpska a ne pojedinci!

ODGOVORITE
Name

Raso

29.08.2016 22:24

Nijesam protiv referenduma,ali smatram da to ipak moglo srediti na mnogo jednostavniji nacin.Skupstina RS mogla je doneti odluku i potvrditi dan RS i bez referenduma.Bilo bi puno manje prasine i moglo se i ustedeti(mislim na KM),a Narod da se pripremi za lokalne izbore i mirna Republika Srbska.

ODGOVORITE
Name

misa

30.08.2016 10:40

U pravu si Raso.

Name

Raso

29.08.2016 22:40

I jos samo jedna malenkost ,sto se referenduma tice:najlakse je ovome gore sto je zaronio,niti sta vidi niti cuje.

ODGOVORITE
Name

Re znas sta

29.08.2016 23:14

Sta pjenis?Jel tebe neko sprecavao da upišeš med.faks??Čovjek je samo rekao da mu je muka i da odlazi odavde..Normalno da kao hirurg nece da radi za malu platu..on ljudski zivot drzi u ruci i za to hoce da je placen..Ko je tebi kriv što nisi zavrsio medicinu i specijalizaciju ..Nemoj pjeniti bez razloga..

ODGOVORITE
Name

Re

30.08.2016 05:05

On ako je hirurg onda sam ja predsjednik vlade. Lik se izražava kao neko derle što ne priliči nijednom hirurgu.

Name

On

29.08.2016 23:17

Jedno veliko mahanje iz Australije za Djavolske ratnike...

ODGOVORITE
Name

Saka jada

30.08.2016 00:01

Hocu, hocu,...ustvari necu! Kako god pritezanje slijedi...

ODGOVORITE
Name

Konj

30.08.2016 05:22

Konji smo svi mi ....pa majku mu ajde da pokazemo jesmo li Srbi pa da vide da nas ima a ne misliti o Baji i Cavicu i Bosicu

ODGOVORITE
Name

Re Zagor

30.08.2016 06:16

E moj zagore,sam tvoj nick govori da si iz šume šljegao.Mnogo sam ja pismeniji nego što misliš i ne sudi na osnovu tastature.A i da nisam doktor interpunkcije ne zanima me jer znam operisati a to se trazi od mene u Njemačkoj.Smeta ti moja kao pismenost a ne smeta ti krkanluk dragog ti vodje Baje..E moj zagore!!

ODGOVORITE
Name

tomo

30.08.2016 08:44

bacice..ko i sve

ODGOVORITE
Name

marko

30.08.2016 08:44

referendun i jeste savjetodavan

ODGOVORITE
Name

Petar

30.08.2016 08:45

Izaci na referendum! Vidjecemo...

ODGOVORITE
Name

milo

30.08.2016 08:46

Pa nije to dodikov referendum. I mi iz sds cemo izaci i glasati.

ODGOVORITE
Name

simo

30.08.2016 08:47

Izaci cemo...vidjecemo sta ce vlast sa tim na kraju..idu novi izbori..

ODGOVORITE
Name

kole

30.08.2016 09:08

Prije hoce nego nece

ODGOVORITE
Name

slobo

30.08.2016 09:09

Imenjace oces ti izaci na teferendum?

ODGOVORITE
Name

vesna

30.08.2016 09:09

Nikome vise nista ne vjerujem!

ODGOVORITE
Name

domi

30.08.2016 11:10

E VASKOVICU,MALO TEBE KO SHVATA,JER VECINA JE OVDE PRIMITIVNA I NE RAZUMIJU TVOJU RETORIKU!! KAMO SRECE DA IMAMO VISE VASKOVICA!!!

ODGOVORITE
Name

moke

30.08.2016 14:44

Pozdrav suri u Frankfurtu. znam da citas bn portal pa se javi na viber. Ja sam u Dortmundu jos 2 dana. sTO SE TICE TEME NEK VAM JE SA SRECOM:

ODGOVORITE