Дурент, град у Оклахоми, мијења име у Вестбрук?!

Становници градића Дурент у Оклахоми покренули петицију да се он убудуће зове Вестбрук.

Кошарка 28.08.2016 | 15:00
Дурент, град у Оклахоми, мијења име у Вестбрук?!
Навијачи Оклахома Тандерса врло су љути на Кевина Дурента који је овог лета одлучио да напусти њихову екипи и приључи се Голден Стејту, па након прозивки на друштвеним мрежама, паљења дресова, они спремају и један радикалнији потез који нема много везе са НБА кошаркашем.

На Интернету је покренута петиција да градић Дурент у Оклахоми, који наравно не носи име по овом кошаркашу из Вашингтона, промени име због "издаје", а њу је потписало већ 2500 људи!

Али, није ту крај.

Оно што револтирани становници овог града, којих има нешто преко 15 хиљада, желе јесте и то да град понесе име Расела Вестбрука, који није "издао" овај град као његов саиграч. Дакле, они желе да живе у граду који ће се звати "Вестбрук"!

Имају и поруку...

"Даме и господо, Кевин Дурент је напустио нашу државу и издао нас. Сломио је наша срца. Мислимо да држава има одговорност да промени име града Дурент у Вестбрук, играча који је лојалан, који воли ову државу, град и клуб и који ће нас водити до славе. Знамо да град Дурент не носи име по злом Кевину Дуренту, али име је ружно подсећање на оно што нам је урадио", поручују они.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар