Durent, grad u Oklahomi, mijenja ime u Vestbruk?!

Stanovnici gradića Durent u Oklahomi pokrenuli peticiju da se on ubuduće zove Vestbruk.

Košarka 28.08.2016 | 15:00
Durent, grad u Oklahomi, mijenja ime u Vestbruk?!
Navijači Oklahoma Tandersa vrlo su ljuti na Kevina Durenta koji je ovog leta odlučio da napusti njihovu ekipi i priljuči se Golden Stejtu, pa nakon prozivki na društvenim mrežama, paljenja dresova, oni spremaju i jedan radikalniji potez koji nema mnogo veze sa NBA košarkašem.

Na Internetu je pokrenuta peticija da gradić Durent u Oklahomi, koji naravno ne nosi ime po ovom košarkašu iz Vašingtona, promeni ime zbog "izdaje", a nju je potpisalo već 2500 ljudi!

Ali, nije tu kraj.

Ono što revoltirani stanovnici ovog grada, kojih ima nešto preko 15 hiljada, žele jeste i to da grad ponese ime Rasela Vestbruka, koji nije "izdao" ovaj grad kao njegov saigrač. Dakle, oni žele da žive u gradu koji će se zvati "Vestbruk"!

Imaju i poruku...

"Dame i gospodo, Kevin Durent je napustio našu državu i izdao nas. Slomio je naša srca. Mislimo da država ima odgovornost da promeni ime grada Durent u Vestbruk, igrača koji je lojalan, koji voli ovu državu, grad i klub i koji će nas voditi do slave. Znamo da grad Durent ne nosi ime po zlom Kevinu Durentu, ali ime je ružno podsećanje na ono što nam je uradio", poručuju oni.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar