Признали да су млатили инспектора

Петорица младића који су осумњичени да су у клубу "Бротхер" у Бањалуци претукли Зорана Марића, инспектора у бањалучкој Полицијској станици Центар, признали су то кривично дјело, сазнају "Независне новине".

Република Српска 27.08.2016 | 08:33
Признали да су млатили инспектора
Због тог напада ухапшени су Бањалучани Горан Јелача (36), Станиша Ступар (35), Славиша Ковјенић (35), и Дејан Пепић (33), те Данијел Драгаш (36) из Дрвара.

"Та лица су током криминалистичке обраде у потпуности признала извршење кривичног дјела које им се ставља не терет", навели су из полиције.   Марић, који у тренуцима напада није био на дужности, брутално је претучен 12. августа око 3.30, у клубу који се налази у Улици краља Петра првог Карађорђевића.

"Уз сагласност дежурног тужиоца, а од стране полицијских службеника Полицијске станице Центар, на лицу мјеста извршења кривичног дјела извршен је увиђај", подсјетила је Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука.

Раније је полицијски извор испричао да је Марић у моментима када је нападнут случајно био у том клубу, те да га је напала и брутално измлатила група младића. По подацима из Универзитетског клиничког центра Републике Српске, пацијент је исте ноћи, приватним возилом, довезен у Пријемну амбуланту Службе за максиофацијалну хирургију, са двоструким преломом доње вилице и контузијом главе.

Извор: Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мозда

27.08.2016 08:00

Ако је заслузио,нека су. Цовек све висе цита,цује припадници или отпадници полиције урадили ово или оно. Није ли народ сит које-каквих струцњака који раде мимо закона? Ако закон вази само за народ,онда се цовек пита,да ли је то закон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

командир

28.08.2016 06:46

преиспитај своје поступке и доприносе у друству па се запитај колико си ти пута заслузио

Name

јудге дредд

28.08.2016 20:13

Мислим да је 5:1 веома подмукло, хињски, насилницки... А и толики преломи костију главе, све говоре... Нико није тако несто заслузио, био инспектор, сметљар, рудар, цовјек... Само да не буде условна казна:-( Буди мангуп, па изадји на мегдан 1:1!