Priznali da su mlatili inspektora

Petorica mladića koji su osumnjičeni da su u klubu "Brother" u Banjaluci pretukli Zorana Marića, inspektora u banjalučkoj Policijskoj stanici Centar, priznali su to krivično djelo, saznaju "Nezavisne novine".

Republika Srpska 27.08.2016 | 08:33
Priznali da su mlatili inspektora
Zbog tog napada uhapšeni su Banjalučani Goran Jelača (36), Staniša Stupar (35), Slaviša Kovjenić (35), i Dejan Pepić (33), te Danijel Dragaš (36) iz Drvara.

"Ta lica su tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznala izvršenje krivičnog djela koje im se stavlja ne teret", naveli su iz policije.   Marić, koji u trenucima napada nije bio na dužnosti, brutalno je pretučen 12. avgusta oko 3.30, u klubu koji se nalazi u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića.

"Uz saglasnost dežurnog tužioca, a od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar, na licu mjesta izvršenja krivičnog djela izvršen je uviđaj", podsjetila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Ranije je policijski izvor ispričao da je Marić u momentima kada je napadnut slučajno bio u tom klubu, te da ga je napala i brutalno izmlatila grupa mladića. Po podacima iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, pacijent je iste noći, privatnim vozilom, dovezen u Prijemnu ambulantu Službe za maksiofacijalnu hirurgiju, sa dvostrukim prelomom donje vilice i kontuzijom glave.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mozda

27.08.2016 10:00

Ako je zasluzio,neka su. Covek sve vise cita,cuje pripadnici ili otpadnici policije uradili ovo ili ono. Nije li narod sit koje-kakvih strucnjaka koji rade mimo zakona? Ako zakon vazi samo za narod,onda se covek pita,da li je to zakon.

ODGOVORITE
Name

komandir

28.08.2016 08:46

preispitaj svoje postupke i doprinose u drustvu pa se zapitaj koliko si ti puta zasluzio

Name

judge dredd

28.08.2016 22:13

Mislim da je 5:1 veoma podmuklo, hinjski, nasilnicki... A i toliki prelomi kostiju glave, sve govore... Niko nije tako nesto zasluzio, bio inspektor, smetljar, rudar, covjek... Samo da ne bude uslovna kazna:-( Budi mangup, pa izadji na megdan 1:1!