Овај тим је АПСОЛУТНИ ШАМПИОН Олимпијских игара!

Британска империја је освојила чак 396 медаља на тек завршеним Олимпијским играма, што је више него што су освојили САД, Кина, Русија и остатак света, (не рачунајући ЕУ) заједно!

Остали спортови 24.08.2016 | 22:15
Овај тим је АПСОЛУТНИ ШАМПИОН Олимпијских игара!
Једини проблем је тај што Британска империја више не постоји, као што знају сви. Па... скоро сви.

Британска посланица из Конзервативне партије Хедер Вилер је објавила пост на Твитеру у ком је сабрала све медаље Велике Британије и свих држава које су некада биле под њеном влашћу. То значи да је апсолутни шампион Игара у Рију заправо тим краљице.

"Ово ја зовем победом! Свака част тиму Велике Британије и нашим пријатељима из Комонвелта. А сад да се бавимо трговинским споразумима,...", написала је она испод мапе света на ком су означене све територије које су некада припадале Британском царству, а и оне које су и даље под круном краљице Елизабете попут Аустралије, Канаде... и других чланица Комонвелта. То значи да је апсолутни шампион Игара у Рију заправо тим краљице Елизабете ИИ.

Посланица је тако за победника ОИ прогласила Британско царство са 396 медаља, на друго место сместила "Остатак света" са 320 медаља, а на треће место - Европску унију са 258.

Она је ту означила и 13 колонија које је Британија направила на територији данашњих Сједињених Америчких Држава.

Све те државе: Аустралија, Канада, Индија, Египат и друге су већ дуго независне државе које самостално учествују на спортским такмичењима, али су поједине и даље чланице Комонвелта. Комонвелт данас броји 53 државе које иако независне се и даље налазе под британском круном.

Није познато да ли посланица живи у прошлости или се нада да ће Британија након Брегзита поново имати империјалистичке намере и поробити велики део света?!

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар