Бијесна Ивана Шпановић: Доста ми је ваше тортуре!

Српска скакачица у даљ Ивана Шпановић огласила се на Тwиттеру поводом појединих критика после изјаве о подршци државе...

Остали спортови 24.08.2016 | 13:15
Бијесна Ивана Шпановић: Доста ми је ваше тортуре!
Ивана Шпановић, освајачица бронзане медаље на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, љута је на поједине коментаре у јавности, пре свега на друштвеним мрежама.

После изјаве златног ватерполисте Андрије Прлаиновића о томе како би држава требало системски да улаже у спорт, односно такозване "мање спротове", укључујући ватерполо, Ивана Шпановић је потом, одговарајући на питање новинара рекла да је она имала сву помоћ и подршку државе.

Поједини су ту њену изјаву критиковали на друштвеним мрежама, а било је и оних који су подсетили да је она својевремено поклонила медаљу са једног такмичења премијеру Александру Вучићу.

Данас се она огласила тим поводом и поручила да јој је доста тортуре и оних који не знају ни да прочитају вест!

Они који су критиковали Ивану Шпановић ирвача Давора Штефанека, премијер је у обраћању јавности у понедељак увече назвао "олошем", али исти термин је употребио и за оне који су критиковали ватерполисту Андрију Прлаиновића. Укључујући оне који су критиковали Прлаиновића из странке коју предводи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ИВАН

24.08.2016 11:32

ИВАНА ШТО ТЕ ВИШЕ УДАРАЈУ ТИ СВЕ БОЉЕ СКАЧЕШ! БРАВО ИВАНА.

ОДГОВОРИТЕ