Bijesna Ivana Španović: Dosta mi je vaše torture!

Srpska skakačica u dalj Ivana Španović oglasila se na Twitteru povodom pojedinih kritika posle izjave o podršci države...

Ostali sportovi 24.08.2016 | 13:15
Bijesna Ivana Španović: Dosta mi je vaše torture!
Ivana Španović, osvajačica bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ljuta je na pojedine komentare u javnosti, pre svega na društvenim mrežama.

Posle izjave zlatnog vaterpoliste Andrije Prlainovića o tome kako bi država trebalo sistemski da ulaže u sport, odnosno takozvane "manje sprotove", uključujući vaterpolo, Ivana Španović je potom, odgovarajući na pitanje novinara rekla da je ona imala svu pomoć i podršku države.

Pojedini su tu njenu izjavu kritikovali na društvenim mrežama, a bilo je i onih koji su podsetili da je ona svojevremeno poklonila medalju sa jednog takmičenja premijeru Aleksandru Vučiću.

Danas se ona oglasila tim povodom i poručila da joj je dosta torture i onih koji ne znaju ni da pročitaju vest!

Oni koji su kritikovali Ivanu Španović irvača Davora Štefaneka, premijer je u obraćanju javnosti u ponedeljak uveče nazvao "ološem", ali isti termin je upotrebio i za one koji su kritikovali vaterpolistu Andriju Prlainovića. Uključujući one koji su kritikovali Prlainovića iz stranke koju predvodi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

IVAN

24.08.2016 11:32

IVANA ŠTO TE VIŠE UDARAJU TI SVE BOLJE SKAČEŠ! BRAVO IVANA.

ODGOVORITE