Трибунал одбацио приговор одбране

Судско вијеће Хашког трибунала одбацило је приговор одбране некадашњег команданта Војске Републике Српске Ратка Младића због окончања одбрамбеног доказног поступка, саопштено је из овог суда.

Република Српска 23.08.2016 | 16:40
Трибунал одбацио приговор одбране
Одбрана је у свом приговору од 18. августа на окончање одбрамбеног доказног поступка затражила разумно објашњење о окончању доказног поступка, наводећи да није завршила испитивање свих свједока и да би окончање поступка одбране у овој фази представљало грубо кршење права на фер суђење.

Одбрана је навела да је Судско вијеће четири пута игнорисало њене захтјеве и жељу да пред суд изведе још тројицу свједока, као и да није искористила додијељене сате за изношење доказа.

До краја суђења Младићу остаје да тужиоци и браниоци уложе завршне поднеске и одрже завршне ријечи, пренијели су београдски медији.

Расправно вијеће је одбрани и оптужби дало рок до 25. августа да се изјасне која би казна била примјерена, ако би Младић био проглашен кривим. 

Извор: Срна

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО Микиц

23.08.2016 15:29

Генерал Младиц је МЗ и њезинон Суду СРАМА у Хагу крив сто је СРБин и јос увијек зив. Он је осудјен и прије судјења у инат Истини и Правди само због тога сто је одлуцно и смјело бранио јунацки током рата интересе СРБског Народа. Унистењем СРБа и други слободољубивих народа се уцврсцује Нови свјетски поредак. Нови само по имену свом а стари по својој мрзњи према Богу, СРБству, Истини и Правди. ЗАТО Генерале КРСТ свог страдање ради СРБског Народа теби је од Бога судјено усправно да носис. Није лако бити СРБСКИ МУЦЕНИК. Гресни људи по зељи сатане сада теби суде а нова млада СРБска поколења кроз историју теби пресудјују ни по баби ни по стрицевима вец по правди Бога истинотог. СВАКО ЗНА ДА ПРАВДЕ У ХАГУ ЗА СРБЕ НЕМА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

23.08.2016 16:40

Мика Нова терапија не дјелује

Name

ре Xy

24.08.2016 06:40

Теби , дан почиње тражећи коментаре Михаила Микића и бринући о његовом " здрављу " , дај попусти човјека , шта га прогањаш ?!

Name

ЦГ

23.08.2016 15:38

Осудите монструма

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

23.08.2016 18:32

Нико није крив док се његова кривица не доказе, па тако исто није крив ни Генерал ВРС Ратко Младиц. Гњиде људске тако су исто у својим коментарима оптузивале и Слободана Милисевица којег су убили у Хагу. СУД ЈЕ НА КРАЈУ ЗАКЉУЦИО ДА Г. СЛОБОДАН МИЛИСЕВИЦА НИЈЕ КРИВ ЗА ДЈЕЛА ЗА КОЈА СУ ЊЕГА ОПТУЗИЛИ АЛИ ЊЕГА ВИСЕ НЕМА. ОСТАЛЕ СУ ГЊИДЕ ЉУДСКЕ КОЈЕ СУ ПРЕКО ЛЕДЈА СЛОБОДАНА МИЛИСЕВИЦА ДОКАЗИВАЛИ СВОЈУ НЕЉУДСКОСТ И МРЗЊУ ПРЕМА СРБИМА. ТАКО ЈЕ ИСТО САДА СА ПРВИМ ПРЕСЈЕДНИКОМ РС РАДОВАНОМ КАРАДЗИЦЕМ И ГЕНЕРАЛОМ РАТКОМ МЛАДУЦЕМ. ОВЕ СРБСКЕ ЈУНАКЕ ГЊИДЕ ЉУДСКЕ ОПТУЗУЈУ САДА ВОДЈЕНИ МРЗЊОМ КОЈА ЗАСЛЕПЉУЈЕ А НЕ РАЗУМОМ И СТВАРНИМ ДОКАЗИМА. НЕ ПАДНЕ СНИЈЕГ ДА ПОКРИЈЕ БРЕГ ВЕЦ СВАКА ЗВЈЕРКА СВОЈ ТРАГ ДА ПОКАЗЕ. ПОПУТ ЗВЈЕРИ САДА ГЊИДЕ ЉУДСКИМ СВОЈ ТРАГ ПОКАЗУЈУ КРОЗ КОМЕНТАРЕ ПУНЕ МРЗЊЕ КОЈЕ ПИСУ ПО ЗЕЉИ СРЦА СВОГ А НЕ ПО РАЗУМУ НА ОСНОВУ ЦИЊЕНИЦА!

Name

Вожд

24.08.2016 10:25

Српски Херој и јунак,хвала ти ђенерале

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

24.08.2016 18:50

Води зеца куци кад је побјего у рупу оставио те ко царапу