Трагедија у Мостару: Погинуо малољетник

Шеснаестогодишњи Амер Хоџић преминуо је у четвртак увече када се оклизнуо и пао у ријеку Дрежанку, у околини Мостара.

Босна и Херцеговина 20.08.2016 | 17:20
Трагедија у Мостару: Погинуо малољетник
Он је тог дана био са комшијом М.Т. (41) из мјеста Ступина-Потпоље. Они који их познају причају да су њих двојица заједно били на пецању и да је настрадали дјечак био велики љубитељ риболова.

"Чули смо да се све догодило док су пецали рибу поред ријеке. Амер је стајао на једној стијени и одједном се она одломила. Пао је у воду, али ту је веома неприступачан терен. Једва су успјели да га извуку, али нажалост било је касно", причају мјештани овог насеља.

За дјечака сви су имали лијепе ријечи, истичући како је био привржен породици.

Полицији је ова трагедија пријављена у четвртак око 20.25. У МУП-у Херцеговачко-неретванског кантона су рекли да о тачном узороку трагедије и смрти малољетника још не могу говорити.

"Увиђај је у четвртак био обустављен због мрака, а настављен је у петак ујутро. Дјечаково тијело је извучено, а више информација биће познато у суботу", рекли су у МУП-у.

Дрежанка је притока Неретве, а километар низводно од њеног извора налази се вир Ступина, познато купалиште гдје се сваке године одржавају скокови као припремно такмичење за скокове са Старог моста у Мостару.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хм

21.08.2016 13:43

Шта је живот ако није руски рулет?

ОДГОВОРИТЕ