ОИ - Бранкица Михајловић: Славиле смо и тек ћемо...!

"Биће теже у финалу, али верујем да све креће од нас, ако будемо онакве какве знамо да будемо, верујем да ће исход бити као и у првој утакмици", каже Бранкица Михајловић пред меч за злато са Кином.

Остали спортови 20.08.2016 | 10:15
ОИ - Бранкица Михајловић: Славиле смо и тек ћемо...!
Српска одбојкашица Бранкица Михајловић рекла је данас да је њена екипа још под еуфоријом због пласмана у финале Олимпијских игара, али да најбитније тек следи.

"Еуфорија је изражена, страсти се нису смириле, али смо свесне тога да нас чека финале и да треба да заборавимо све што смо урадиле до сада и да се посветимо ономе што је најбитније", рекла је Михајловићева новинарима у Рио де Жанеиру.

Женска одбојкашка репрезентација Србије играће у ноћи између суботе и недеље против Кине у финалу Олимпијских игара у Рију.

Србија је имала одличан пут до финала, пошто је након групне фазе славила против фаворизоване Русије у четвртфиналу и САД у полуфиналу.

Бранкица Михајловић је казала да је њена екипа славила, али не много, и да тек очекује велико славље.

"Славиле смо уз музику по собама, али ништа више од тога јер смо свесне да ће бити тешко у финалу. Очекујемо ново славље. Још нисмо свесне шта смо радиле, стижу коментари из Србије и Републике Српске, сви прате и јако ми је драго због тога", казала је она.

Србија је најбољу утакмицу на такмичењу одиграла управо против Кине, у групној фази, када је била убедљива и победила у три сета. Михајловићева ипак очекује да у финалу буде знатно теже.

"Било је лагано, али због тога што нисмо допустиле да дишу. Одиграле смо тада један од најбољих мечева. Биће теже у финалу, али верујем да све креће од нас, ако будемо онакве какве знамо да будемо, верујем да ће исход бити као и у првој утакмици", рекла је Бранкица Михајловић.

Утакмица ће се играти у недељу ујутро од 3.15.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар