Синсинати: Хрват и Бугарин за финале, Раонић чека...

Први Мастерс из серије 1000 након турнира на Олимпијских игара дао је занимљив полуфинални пар у једној половини жреба, док још увек чекамо на онај други који ће одлучивати о финалисти.

Тенис 20.08.2016 | 01:17
Синсинати: Хрват и Бугарин за финале, Раонић чека...
Овогодишњи Синсинати протекао је без Новака Ђоковића и Роџера Федерера, а позната су три од четири тенисера у полуфиналу пошто се још само чека дуел Ендија Марија и Бернарда Томића.

Марију би то било треће финале овог турнира, претходна два пута је побеђивао у финалима, док би Бернарду Томићу било прво - као и тенисеру који се већ пласирао у полуфинале. Канађанин Милош Раонић савладао је одличног Аустријанца Доминика Тима - 6:3, 6:4 и наставио са одличним партијама у 2016. години, његовој најбољој у досадашњем току каријере.

Када је у питању доњи део жреба - и тамо занимљива имена.

У хрватском четвртфиналу Борна Ћорић - Марин Чилић боље се снашао искуснији тенисер коме је осам година млађи колега предао након првог сета (6:2) због повреде. Чилић је први сет добио за мање од пола сата, а за Борну се тако окончао одличан турнир на коме је претходно победио Надала.

Чилић ће се за своје прво Мастерс 1000 финале, а занимљиво има освојен гренд слем!, борити са Григором Димитровим који је у два сета победио Американца Стива Џонсона - 7:6, 6:2.

И у случају тенисера из Бугарске то би било прво Мастерс 1000 финале у синглу.

Чека се још дуел Марија и Томића који почиње у 2.30.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар