ОИ - Поносни деда сребрног кајакаша Томићевића...

Орила се планина, ни шљиве нисмо покупили! Српски кајакаши Марко Томићевић и Миленко Зорић су понос Србије! Сребро које су донели са Олимпијских игара славила је цела земља, али посебно радосни били су мештани села Вучак у Ивањици.

Остали спортови 20.08.2016 | 07:00
ОИ - Поносни деда сребрног кајакаша Томићевића...
Деда Марка Томићевића, Бошко пратио је унуков велики успех у Бразилу.

-Нема поноснијег деде од мене. Цело село се окупило, сви смо гледали трку и навијали из гласа. Орила се планина. Оставили смо и шљиве непокупљене и све радове у пољу, сви смо били уз Марка и Миленка. Понос наш, осветлао је образ породице и читаве нације- прича Бошко Томићевић.

Он живи у селу Вучак у Ивањици на обронцима планине Голије где готово да нема пристојног телевизијског сигнала. Пред трку наших сребрних момака окупили су се мештани, монтирали антене, појачиваче, разне прикључке и успели да успоставе везу како би из срца навијали за њиховог земљака.

-Марко је велики борац, никада не одустаје од својих циљева. Прво је тренирао ватерполо, али му сметао хлор па није могао да настави. Али као што видите није одустао, прешао је на кајак и показао какав је спортиста и човек. Плакао сам као дете од среће. Славили смо до касно у ноћ. Не можете ни да замислите колико смо ми срећни и поносни. Овде се родио његов отац Мирко. Па то су наши Вучачки гени, ми се боримо до последњег атома снаге, никада не одустајемо.

Деда Бошко није могао да сакрије емоције.

- Очекујем га чим се врати. Деда једва чека да га загрли. И само да вам кажем, имам још двојицу унука и они су спортисти. Марков млађи брат Стефан је ватерполиста а брат од стрица Милан је исто кајакаш. Они су мој живот -прича за “Блиц” поносни деда.

И за крај, порука за сребрног унука.

- Ја овде немам ни поштеног сигнала а и матор сам за те вибере и поруке на интернету, зато бих на овај начин поручио мом дивном унуку: Марко деда те чека, спремамо ти дочек који си заслужио, ти си наш амбасадор!

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар