Алегри: Титулу морамо да заслужимо на терену!

Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри рекао је да је фудбал из године у годину све квалитетнији и тежи и да ће његова екипа на терену морати да заслужи титулу.

Фудбал 21.08.2016 | 15:00
Алегри: Титулу морамо да заслужимо на терену!
"Јувентус је пет година заредом освајао Серију А, али италијанска лига, као и фудбал, из године у годину је све тежа. Да бисмо освојили Скудето мораћемо да заслужимо то на терену. Требало би да идемо корак по корак. Ништа није лако, поготово у фудбалу", рекао је Алегри уочи почетка италијанског шампионата.

"Сви тимови постају све агресивнији и квалитетнији, то смо могли да видимо на почетку прошле сезоне, на њихову жалост имали су пад у форми", додао је он.

’Стара дама’у нову сезону италијанске лиге улази као главни фаворит за освајање титуле, с обзиром на то да су петоструки узастопни шампиони, а и довели су појачања попут Гонсала Игуаина, Миралема Пјанића и Данија Алвеса.

"Не може се нужно рећи да смо фаворити јер смо довели неке добре играче. То је математичка једначина и према томе би требалиода освојимо Скудето. Наш примарни циљ је да у марту будемо у борби за трофеје у три такмичења - Серији А, Лиги шампиона и Купу Италије. Од тада ћемо играти нашу сезону", изјавио је је Алегри.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар