Alegri: Titulu moramo da zaslužimo na terenu!

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da je fudbal iz godine u godinu sve kvalitetniji i teži i da će njegova ekipa na terenu morati da zasluži titulu.

Fudbal 21.08.2016 | 15:00
Alegri: Titulu moramo da zaslužimo na terenu!
"Juventus je pet godina zaredom osvajao Seriju A, ali italijanska liga, kao i fudbal, iz godine u godinu je sve teža. Da bismo osvojili Skudeto moraćemo da zaslužimo to na terenu. Trebalo bi da idemo korak po korak. Ništa nije lako, pogotovo u fudbalu", rekao je Alegri uoči početka italijanskog šampionata.

"Svi timovi postaju sve agresivniji i kvalitetniji, to smo mogli da vidimo na početku prošle sezone, na njihovu žalost imali su pad u formi", dodao je on.

’Stara dama’u novu sezonu italijanske lige ulazi kao glavni favorit za osvajanje titule, s obzirom na to da su petostruki uzastopni šampioni, a i doveli su pojačanja poput Gonsala Iguaina, Miralema Pjanića i Danija Alvesa.

"Ne može se nužno reći da smo favoriti jer smo doveli neke dobre igrače. To je matematička jednačina i prema tome bi trebalioda osvojimo Skudeto. Naš primarni cilj je da u martu budemo u borbi za trofeje u tri takmičenja - Seriji A, Ligi šampiona i Kupu Italije. Od tada ćemo igrati našu sezonu", izjavio je je Alegri.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar