ОИ - Уплакана Тијана: Нисам ово очекивала...!

"Девојка је пала у последњој секунди док је имала бод више. Ја мислим, а и мој тренер, да је требало да јој дају још једну опомену", рекла је наша вицешампионка.

Остали спортови 18.08.2016 | 12:45
ОИ - Уплакана Тијана: Нисам ово очекивала...!
Када је обрисала сузе, наша Тијана Богдановић стала је пред новинаре и пробала да сумира утиске.

Српска теквондисткиња, после освајања сребрне медаље али и изгубљене прилике да освоји злато за десетинку, рекла је да је разочарана поразом у финалу Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, али и да је поносна на освојену медаљу.

Она је данас у категорији до 49 килограма изгубила од Јужнокорејке Ким Со-хуи 6:7, иако је у финишу могла да изједначи, али су судије процениле да је време истекло пре освајања бода.

"Девојка је пала у последњој секунди док је имала бод више. Ја мислим, а и мој тренер, д аје требало да јој дају још једну опомену, што би меч увело у златни бод. Неизвесно је како би се меч завршио, али ја сам јако разочарана да судије на овако великом такмичењу то нису виделе", рекла је Богдановићева новинарима после финала.

Она је новинарима одговорила да јесте очекивала медаљу, али да није очекивала да ће се овако завршити.

"Нисам очекивала да ће бити овако, због одлуке судија. Очекивала сам медаљу, много смо тренирали да дођемо довде и јако сам разочарана", рекла је ова 18-годишња теквондисткиња.

Она је рекла да је ипак срећна због медаље.

"Имам тек 18 година и срећна сам што сам дошла на Олимпијске игре и освојила сребро, и победила светског првака. Поносна сам на себе и на стручни штаб, на тренера, кондиционог тренера, физиотерапеута, хвала свима, хвала и пријатељима и породици и свима на подршци. Медаљу посвећујем пријатељима, породици и свима који су били уз мене", рекла је Тијана Богдановић.

Извор: мондо.рс/БЕТА

Коментари / 0

Оставите коментар