Прескупо: Одбила да плати вожњу таксијем

Против жене чији су иницијали М.Ш.Г. биће достављен извјештај Окружном тужилаштву Добој јер је одбила да плати пун износ за такси превоз од Ријеке у Хрватској до Добоја.

Босна и Херцеговина 18.08.2016 | 11:28
Прескупо: Одбила да плати вожњу таксијем
Полицијској станици Добој један јуче се обратио К.Д. који је пријавио да је такси возилом довезао из Ријеке жену чији су иницијали М.Ш.Г. у Добој, која му је платила дио новца, а преостали дуг је одбила да плати, саопштено је из добојског Центра јавне безбједности.

У току је документовање против М.Ш.Г. због почињеног кривичног дјела превара.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

роб

18.08.2016 09:36

Који такси колко пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

18.08.2016 09:43

А није њеној гузи било далеко да се вози од Ријеке до Добоја? Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

славко

18.08.2016 09:49

Знао је он да неце платит прави се блессв

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

21.08.2016 15:30

Па знала је она да ће њој бити скуп овај такси. Није се то онда она требала возити таксијем.Требала је она са чиме то дочи. Па бих то онда њој изашло јефтиније.И не бих дошло до овога. А и то онда требала је она таксисту прије него што ће она сјести ово и у њега, питати колико ће дочи ово од Ријеке до Добоја.И ако би она чула колико бих то њој изашло,могла је то она сјести у аутобус, или у воз, па са њим дочи. Или начи и то некога ко ће њу ово довести до Добоја.Ја бих тако то урадио, да сам био на њезиноме мјесту. Тако да ја ово и њу не схваћам,како је она могла само дати пола новца?

ОДГОВОРИТЕ