Preskupo: Odbila da plati vožnju taksijem

Protiv žene čiji su inicijali M.Š.G. biće dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj jer je odbila da plati pun iznos za taksi prevoz od Rijeke u Hrvatskoj do Doboja.

Bosna i Hercegovina 18.08.2016 | 11:28
Preskupo: Odbila da plati vožnju taksijem
Policijskoj stanici Doboj jedan juče se obratio K.D. koji je prijavio da je taksi vozilom dovezao iz Rijeke ženu čiji su inicijali M.Š.G. u Doboj, koja mu je platila dio novca, a preostali dug je odbila da plati, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbjednosti.

U toku je dokumentovanje protiv M.Š.G. zbog počinjenog krivičnog djela prevara.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

rob

18.08.2016 09:36

Koji taksi kolko para

ODGOVORITE
Name

Mišo

18.08.2016 09:43

A nije njenoj guzi bilo daleko da se vozi od Rijeke do Doboja? Sramota

ODGOVORITE
Name

slavko

18.08.2016 09:49

Znao je on da nece platit pravi se blessv

ODGOVORITE
Name

Haris

21.08.2016 15:30

Pa znala je ona da će njoj biti skup ovaj taksi. Nije se to onda ona trebala voziti taksijem.Trebala je ona sa čime to doči. Pa bih to onda njoj izašlo jeftinije.I ne bih došlo do ovoga. A i to onda trebala je ona taksistu prije nego što će ona sjesti ovo i u njega, pitati koliko će doči ovo od Rijeke do Doboja.I ako bi ona čula koliko bih to njoj izašlo,mogla je to ona sjesti u autobus, ili u voz, pa sa njim doči. Ili nači i to nekoga ko će nju ovo dovesti do Doboja.Ja bih tako to uradio, da sam bio na njezinome mjestu. Tako da ja ovo i nju ne shvaćam,kako je ona mogla samo dati pola novca?

ODGOVORITE