Сасуоло добио највеће појачање пред Звезду!

Један од горих потеза у историји Милана...! Уговор вредан 3.000.000 евра с опцијом за још једну сезону.

Фудбал 18.08.2016 | 08:00
Сасуоло добио највеће појачање пред Звезду!
Завршена је и та прича, Алесандро Матри има нови клуб. После вишедневних преговора, искусни нападач је напустио Милан и појачао Сасуоло. Италијански клуб је тако добио велико појачање пред двомеч са Црвеном звездом у квалификацијама за Лигу Европе.

Сасуоло има право да накнадно региструје једног играча 48 часова пред први меч са црвено-белима тако да Матри испуњава услове да заигра против српског шампиона.

Он долази као замена за Николу Сансонеа који је прешао у Виљареал. Није познато колико је Сасуоло платио Милану на име обештећење, али с обзиром да су Росонери једва чекали даМатрију виде леђа, није у питању велика сума.

Познати су и детаљи Матријевог уговора. Поптисао је на две године са платом од 1.500.000 евра по сезони и опцијом да сарадња буде продужена за још једну годину. Јутрос је прошао лекарске прегледе а вечерас и званично промовисан у Ређо Емилији.

Матри је један од већих промашаја Милана последњих година. Росонери су га платили Јувентусу 12.000.000 пре три године, а он је одиграо 15 такмичарских мечева постигао један гол и био на четири позајмице од којих је последња била у Лацију претходне сезоне где је у 19 мечева дао четири гола.

Сасуоло је тако нашао замену за Сансонеа, али према наводима италијанских медија очекује се довођење још једног нападача скромнијих квалитета који би имао улогу џокера. С обзиром да Ди Франческо форсира игру са тројицом нападача, Матри ће се за место у тиму борити са Берардијем, Дефрелом и Политаном. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар