ЛЕ - Божовић: Све сем пораза је добар резултат!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће његова екипа морати да буде дисциплинована ако жели позитиван резултат против Сасуола.

Фудбал 18.08.2016 | 08:30
ЛЕ - Божовић: Све сем пораза је добар резултат!
Црвено-бели у четвртак од 20.45х играју против италијанске екипе у гостима прво меч плеј-офа за улазак у Лигу Европе.

"Сваки резултат осим пораза је добар. Надамо се да можемо да изборимо активан резултат и да у Београду покушамо да победимо и продјемо даље. Звезда мора да одигра много боље него у Нишу. Ово је такав ниво такмичења да се свака грешка скупо плаћа. Морамо да будемо дисциплиновани ако желимо да направимо добар резултат", рекао је Божовић на конференцији за новинаре у Редјо Емилији.

Божовић је казао да се нада да ће предност његове екипе бити то што је до сада у сезони одиграла девет утакмице, а италијански клуб само две званичне. ;

"Надамо се да ће то бити наша предност. Сасуоло се није спремао за прво коло квалификација и првенства да буде 100 одсто спреман. То је немогуће, пред њима је дуго такмичење. Ми смо одиграли више утакмица и мислим да смо у бољем физичком стању", навео је тренер Звезде.

Он је додао да не очекује да екипе могу медјусобно да се изненаде.

Према његовим речима, екипи ће много значити велика подршка коју ће имати у Италији и казао да је пун стадион у Београду против Лудогореца био мач са две оштрице.

Како је казао, не очекује да прва утакмица буде одлучујућа.

"Све је отворено у овим такмичењима док год се не заврши. Важне су обе утакмице", додао је Божовић.

Божовић је казао да је Сасуоло веома добар колектив, а посебно је издвојио нападача Доменика Берардија.

"Сасуоло је једно од најпријатнијих изненадјења италијанског шампионата прошле сезоне. Веома добар колектив са пар изванредних појединаца. Компактна екипа. Берарди индивидуалним способностима увек може да реши утакмицу", казао је Божовић.

Он је додао да ће игра по боковима бити кључна.

"Кључ успеха је на боковима. Ко ту добије игру, добиће утакмицу. Берарди је највећа опасност, то је играч врхунских квалитета, али имамо и ми квалитетне играче и надам се да ћемо направити добар резултат", рекао је Божовић.

Фудбалер Звезде Александар Катаи рекао је да је његова екипа "прежалила" елиминацију од Лудогореца и да је занима само пролаз против Сасуола.

"Лудогорец смо прежалили, то је иза нас и не осврћемо се. Чека нас нови изазов и очекујемо добар резултат. Сви верујемо у то", рекао је Катаи и додао да би му било драго да постигне погодак, али да је најважније да његова екипа оствари добар резултат.

Утакмица ће се играти у четвртак од 20.45 на стадиону Мапеи у Редјо Емилији.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар