LE - Božović: Sve sem poraza je dobar rezultat!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će njegova ekipa morati da bude disciplinovana ako želi pozitivan rezultat protiv Sasuola.

Fudbal 18.08.2016 | 08:30
LE - Božović: Sve sem poraza je dobar rezultat!
Crveno-beli u četvrtak od 20.45h igraju protiv italijanske ekipe u gostima prvo meč plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope.

"Svaki rezultat osim poraza je dobar. Nadamo se da možemo da izborimo aktivan rezultat i da u Beogradu pokušamo da pobedimo i prodjemo dalje. Zvezda mora da odigra mnogo bolje nego u Nišu. Ovo je takav nivo takmičenja da se svaka greška skupo plaća. Moramo da budemo disciplinovani ako želimo da napravimo dobar rezultat", rekao je Božović na konferenciji za novinare u Redjo Emiliji.

Božović je kazao da se nada da će prednost njegove ekipe biti to što je do sada u sezoni odigrala devet utakmice, a italijanski klub samo dve zvanične. ;

"Nadamo se da će to biti naša prednost. Sasuolo se nije spremao za prvo kolo kvalifikacija i prvenstva da bude 100 odsto spreman. To je nemoguće, pred njima je dugo takmičenje. Mi smo odigrali više utakmica i mislim da smo u boljem fizičkom stanju", naveo je trener Zvezde.

On je dodao da ne očekuje da ekipe mogu medjusobno da se iznenade.

Prema njegovim rečima, ekipi će mnogo značiti velika podrška koju će imati u Italiji i kazao da je pun stadion u Beogradu protiv Ludogoreca bio mač sa dve oštrice.

Kako je kazao, ne očekuje da prva utakmica bude odlučujuća.

"Sve je otvoreno u ovim takmičenjima dok god se ne završi. Važne su obe utakmice", dodao je Božović.

Božović je kazao da je Sasuolo veoma dobar kolektiv, a posebno je izdvojio napadača Domenika Berardija.

"Sasuolo je jedno od najprijatnijih iznenadjenja italijanskog šampionata prošle sezone. Veoma dobar kolektiv sa par izvanrednih pojedinaca. Kompaktna ekipa. Berardi individualnim sposobnostima uvek može da reši utakmicu", kazao je Božović.

On je dodao da će igra po bokovima biti ključna.

"Ključ uspeha je na bokovima. Ko tu dobije igru, dobiće utakmicu. Berardi je najveća opasnost, to je igrač vrhunskih kvaliteta, ali imamo i mi kvalitetne igrače i nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat", rekao je Božović.

Fudbaler Zvezde Aleksandar Katai rekao je da je njegova ekipa "prežalila" eliminaciju od Ludogoreca i da je zanima samo prolaz protiv Sasuola.

"Ludogorec smo prežalili, to je iza nas i ne osvrćemo se. Čeka nas novi izazov i očekujemo dobar rezultat. Svi verujemo u to", rekao je Katai i dodao da bi mu bilo drago da postigne pogodak, ali da je najvažnije da njegova ekipa ostvari dobar rezultat.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 20.45 na stadionu Mapei u Redjo Emiliji.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar