Вуле Јовановић распаљује машту Делијама: Хоћу у Звезду!

„Ипак о мојој судбини одлучује Зенит“, јасан је млади штопер.

Фудбал 16.08.2016 | 16:30
Вуле Јовановић распаљује машту Делијама: Хоћу у Звезду!
Напад на Звездино дете. Такав радни наслов носила је акција одговорних из Љутице Богдана после спознаје да им је неопходно појачање у последњој линији тима. Нису уродили плодом преговори са Митровићем, па су руководство и стручни штаб желели да се појачају Вукашином Јовановићем.

Тачније, они то и даље желе, али јак уговор Златног Орлића са Зенитом за сада је велика препрека. Док чекају миг из Санкт Петербурга и одобрење за позајмицу људи са Маракане могу да шире оптимизам после речи младог штопера.

Он је у разговору за Блиц поручио да не би имао ништа против да се врати у матични клуб.

„У сваком тренутку моје каријере имаћу жељу да играм у Звезди. То је мој клуб и моја друга кућа. Имам уговор са Зенитом и у овом тренутку клуб одлучује о мојој будућности. Видећемо да ли ћу се до краја прелазног рока вратити у Звезду“, поручио је у разговору за Блиц Вукашин Јовановић.

Тренер Зенита Мирчеа Луческу као први избор на позицијама штопера види тандем Нето – Гарај. Шансу чека и Белгијанац Ломбертс, па Јовановић  мора да се помири са улогом момка који долази.

„Нико од играча који играју на мојој позицији није отишао из клуба, што је довело до веома јаке конкуренције. На последња два меча сам седео на клупи. Видећемо како ће се ситуација одвојати у будућности. Ја тренирам и чекам шансу“, додао је Јовановић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар