Vule Jovanović raspaljuje maštu Delijama: Hoću u Zvezdu!

„Ipak o mojoj sudbini odlučuje Zenit“, jasan je mladi štoper.

Fudbal 16.08.2016 | 16:30
Vule Jovanović raspaljuje maštu Delijama: Hoću u Zvezdu!
Napad na Zvezdino dete. Takav radni naslov nosila je akcija odgovornih iz Ljutice Bogdana posle spoznaje da im je neophodno pojačanje u poslednjoj liniji tima. Nisu urodili plodom pregovori sa Mitrovićem, pa su rukovodstvo i stručni štab želeli da se pojačaju Vukašinom Jovanovićem.

Tačnije, oni to i dalje žele, ali jak ugovor Zlatnog Orlića sa Zenitom za sada je velika prepreka. Dok čekaju mig iz Sankt Peterburga i odobrenje za pozajmicu ljudi sa Marakane mogu da šire optimizam posle reči mladog štopera.

On je u razgovoru za Blic poručio da ne bi imao ništa protiv da se vrati u matični klub.

„U svakom trenutku moje karijere imaću želju da igram u Zvezdi. To je moj klub i moja druga kuća. Imam ugovor sa Zenitom i u ovom trenutku klub odlučuje o mojoj budućnosti. Videćemo da li ću se do kraja prelaznog roka vratiti u Zvezdu“, poručio je u razgovoru za Blic Vukašin Jovanović.

Trener Zenita Mirčea Lučesku kao prvi izbor na pozicijama štopera vidi tandem Neto – Garaj. Šansu čeka i Belgijanac Lomberts, pa Jovanović  mora da se pomiri sa ulogom momka koji dolazi.

„Niko od igrača koji igraju na mojoj poziciji nije otišao iz kluba, što je dovelo do veoma jake konkurencije. Na poslednja dva meča sam sedeo na klupi. Videćemo kako će se situacija odvojati u budućnosti. Ja treniram i čekam šansu“, dodao je Jovanović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar