ОИ: "Оставите зелену воду, донела нам срећу са Србијом!"

Ватерполисти Бразила велики су хит Олимпијских игара, а све су зачинили тријумфом над репрезентацијом Србије, после којег су се нашалили на рачун организатора.

Остали спортови 12.08.2016 | 22:15
ОИ: "Оставите зелену воду, донела нам срећу са Србијом!"
Бразилци су савладали Србију 6:5 (0:2, 3:1, 2:0, 1:2) остваривши трећи тријумф у групи, док је на голу блистао некадашњи српски репрезентативац Слободан Соро.

’Селесао’ је већ у нокаут фази, ’Делфини’ морају да победе Аустралију како би избегли дебакл, али је њихов сусрет обележила једна занимљива ситуација.

Дан пре утакмице вода у базену у којем се одржава такмичење у скоковима у воду је позеленела, да би на дан меча слична ситуација била виђена и у базену за ватерполо.

Организатори су саопштили да је проблем настао због недостатка потребних хемикалија за одржавање, али ватерполистима није сметало. Штавише, Бразилци су били веома задовољни зато што су играли у зеленој води, па су кроз шалу тражили да таква и остане.

„Замолили су нас да вода остане зелена. Разлог је што им је донела историјски тријумф над Србијом“, рекао је на конференцији кроз смех Марио Андраде, портпарол организатора Игара у Рију.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар