"Деверам": Банкомат пјесмом тјеши "нулу“

Пјесма "Деверам“ Кемала Маловчића могла се чути на банкомату у насељу Алипашино Поље у Сарајеву, уколико особа која га је користила, у том тренутку није имала новца на рачуну.

Босна и Херцеговина 09.08.2016 | 22:30
"Деверам": Банкомат пјесмом тјеши "нулу“
Ова пробна верзија неке врсте "емоционалне утјехе“ за све који су потрошили паре на рачуну, или им једноставно није уплаћен новац који су очекивали, "показала се успјешном“, барем према тврдњи једног од запослених.

Већина оних који су имали срећу да ово чују у тренутку док су провјеравали своју банковну картицу, нису постали тужни, раздражљиви или љути, што су према његовој тврдњи доказале сигурносне камере.

"Циљ нам је био да испробамо нешто ново, резултати овог једнодневног испитивања нису лоши, али шефови ће одлучити, хоће ли ово постати редовна пракса у Сарајеву, или ће само остати у фази тестирања", рекао је овај радник банке.

Можда и не би било толико чудно што пјесма "помаже“ људима који су шворц, да у једном дијелу поменуте пјесме текст гласи:

"Живим хладно, све замало, тако скоро сваки дан, ништа лијепо да се деси..“ Мада, креативни банкарски ди џеј је овај дио вјероватно избацио из репертоара.



Извор: сарајево365.цом

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Алија Сиротановић

09.08.2016 20:59

Е Босно пропала -чим се ви бавите пробајте да отворите какво радно мјесто, а не да се шегачите, па јел вама стварно до за**банције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

09.08.2016 21:46

Сељаклуку нигдје краја нема,сада Кемал сељацима пјева.

ОДГОВОРИТЕ