Мото ГП: Маркез обожава враголије и брзину на Ред Бул рингу!

“Радостан сам што се враћамо тркама после јако лепе летње паузе. Ред Бул ринг ми се допада. Брза је то стаза, подсећа ме на Остин”, каже по многима фаворит за освајање трке на Ред Бул рингу, Марк Маркез.

Остали спортови 12.08.2016 | 16:15
Мото ГП: Маркез обожава враголије и брзину на Ред Бул рингу!
Мотоциклиста Репсол Хонде, Марк Маркез одушевљен је Великом наградом Аустрије и Ред Бул рингом од чије се брзине леди крв у жилама чак и великом двојцу Мувистар Јамахе.Маркез који тренутно располаже капиталом од озбиљних 48 поена предности у Мото ГП шампионату по делима, ал и на речима има пуно право да се радује предстојећем тркачком викенду.

“Радостан сам што се враћамо тркама после јако лепе летње паузе. Ред Бул ринг ми се допада. Брза је то стаза, подсећа ме на Аустин. Радујем се и због тога што ће се моје групе обожавалаца срести у Аустрији са домаћим поштоваоцима моје вожње. Имаћу велику подршку у Аустрији, и то ме заиста радује”, прича Маркез, оран за велике дуеле који га чекају на аустријској писти.

Маркез не пропушта у својим размишљањима уочи другог чина узбудљиве Мото ГП сезоне да прокоментарише и тренутне форме најљућих ривала. Мерило које Шпанац користи за одмеравање снага са Валентином Росијем, и Хорхеом Лоренцом је тест вожња у Аустрији после Велике награде Немачке.

“Све је другачије што сте ближе званичним квалификацијама и трци. Сада морамо да се усресредимо на то имајући у виду да смо пред летњу паузу имали задовољавајуће резултате на тесту”, закључује Марк Маркез.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар