Moto GP: Markez obožava vragolije i brzinu na Red Bul ringu!

“Radostan sam što se vraćamo trkama posle jako lepe letnje pauze. Red Bul ring mi se dopada. Brza je to staza, podseća me na Ostin”, kaže po mnogima favorit za osvajanje trke na Red Bul ringu, Mark Markez.

Ostali sportovi 12.08.2016 | 16:15
Moto GP: Markez obožava vragolije i brzinu na Red Bul ringu!
Motociklista Repsol Honde, Mark Markez oduševljen je Velikom nagradom Austrije i Red Bul ringom od čije se brzine ledi krv u žilama čak i velikom dvojcu Muvistar Jamahe.Markez koji trenutno raspolaže kapitalom od ozbiljnih 48 poena prednosti u Moto GP šampionatu po delima, al i na rečima ima puno pravo da se raduje predstojećem trkačkom vikendu.

“Radostan sam što se vraćamo trkama posle jako lepe letnje pauze. Red Bul ring mi se dopada. Brza je to staza, podseća me na Austin. Radujem se i zbog toga što će se moje grupe obožavalaca sresti u Austriji sa domaćim poštovaocima moje vožnje. Imaću veliku podršku u Austriji, i to me zaista raduje”, priča Markez, oran za velike duele koji ga čekaju na austrijskoj pisti.

Markez ne propušta u svojim razmišljanjima uoči drugog čina uzbudljive Moto GP sezone da prokomentariše i trenutne forme najljućih rivala. Merilo koje Španac koristi za odmeravanje snaga sa Valentinom Rosijem, i Horheom Lorencom je test vožnja u Austriji posle Velike nagrade Nemačke.

“Sve je drugačije što ste bliže zvaničnim kvalifikacijama i trci. Sada moramo da se usresredimo na to imajući u vidu da smo pred letnju pauzu imali zadovoljavajuće rezultate na testu”, zaključuje Mark Markez.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar