Писмо подршке "Делфинима": Због вас и Новака се осјећамо моћно и поносно!

Ватерполисти су на Олимпијске игре у Рио отишли као главни фаворити за освајање златне медаље. Ипак, после прва два кола ситуација није најсјајнија, јер су оба меча завршена нерешено.

Остали спортови 10.08.2016 | 11:15
Писмо подршке "Делфинима": Због вас и Новака се осјећамо моћно и поносно!
Ни такав резултат није пољуљао поверење у национални тим, а то је потврдио и Ватерполо савез Србије који је на свом Фејсбук профилу окачио поруку једног навијача из Шапца.

“Поштовани, молим Вас да овај мејл стигне до наших репрезентативаца у Рио де Жанеиру.

Видео сам да је наш репрезентативац Митровић замолио јавност за подршку, а како сам неко ко много воли ватерполо као спорт, те иако га никада нисам играо, увек га радо гледам и сматрам да га познајем довољно, бар за лаика.

Поручио бих нашим “делфинима” да нема потребе да траже подршку јавности. Јавност, искрени љубитељи ватерпола и поштоваоци свега што су нам они годинама и деценијама доносили, њима даје пуну подршку и даваће БЕЗ ОБЗИРА И НА ОВА ДВА РЕМИЈА НА СТАРТУ И БЕЗ ОБЗИРА НА СВЕ ОСТАЛЕ РЕЗУЛТАТЕ ДО КРАЈА ИГАРА !!!!!!! За нас, а верујте да нас нема мало, они су хероји, без обзира на резултат на Олимпијским играма.

Драги наши ватерполисти, због Вас смо заволели овај спорт, због Вас смо се заинтересовали за њега и само због Вас и Новака Ђоковића осећали смо се моћно и поносно и када за то није било друге основе до Ваших успеха. Поносно смо истицали да смо исте националности као они НАДЉУДИ који годинама не знају за пораз, који противнике, на најлепши и најбољи и најспортскији начин, учине малим.

Ми, искрени љубитељи спорта и ватерпола, знамо ко су Мађари у ватерполу, знамо ко су и Грци, знамо да је грчки првак вицешампион Европе, а окосница тима игра у њему, знамо то и знамо да ће бити још много тврдих и тешких утакмица на турниру. Ми нисмо разочарани ни најмање, ми смо поносни и после два кола јер смо исте националности као и људи који су надокнадили велике минусе против светских велесила и нису изгубили када је деловало да је то неизбежно. Ова два меча треба да буду још један показатељ колико можете и колико сте моћни када је најтеже.

ДО КРАЈА ИГРАЈТЕ ЗА СЕБЕ И ЗА НАС, ЗА СВЕ КОЈИ ВАС ИСКРЕНО ВОЛЕ!!!!! за остале не брините, они који Вас пљују, а нема их много, они не гледају Ваше мечеве, они чују резултат и коментаришу. Не брините, када успете, они ће вас исто тако дизати у небеса, колико Вас сада ниподаштавају, а МИ, верујте већина смо, нећемо да Вас дижемо у небеса ни ако освојите злато, за нас сте већ тамо и ништа Вас не може спустити.

СРЕЋНО МАЈСТОРИ !!!!!!”

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар