И Карахоџић стиже у Партизан!

Потенцијални репрезентативац БиХ, рођен у Бачкој Тополи, на корак је од преласка из Уникахе у табор некадашњег шампиона.

Кошарка 12.08.2016 | 10:15
И Карахоџић стиже у Партизан!
Урош Луковић је и званично кошаркаш Партизана, а на прагу да то постане је крилни центар Кенан Карахоџић (20 година, 210 цм)!

Карахоџић је рођен у Бачкој Тополи, а из суботичког Спартака је као јуниор отишао у Шпанију.

У претходне две сезоне стекао је и прва евролигашка искуства, наступивши на 13 утакмица за Уникаху у елитном такмичењу, уз просечни учинак од 1,7 поена и 0,6 скокова за пет минута.

Његовим доласком, Партизан ће већ на почетку припрема имати практично комплетиран тим за предстојећу сезону.

Занимљиво је да ће Карахоџић бити други репрезентативац Босне и Херцеговине у црно-белом, поред Адина Врапца. Он је већ био на припремама "змајева", али да би променио кошаркашко држављанство из српског у БиХ, мора да сачека 21. рођендан, у јануару 2017. године.

КАРАХОЏИЋ: Партизан је мој избор!

У интервјуу из марта 2015. године за Н1, било му је постављено и питање који би клуб изабрао да може да бира? "Тешко питање. Уникаха ми је омогућила врхунске услове и прилик да се развијам на прави начин. Уколико би требало некога да издвојим из региона, то би био београдски Партизан који има одличне навијаче на свим мечевима".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар