I Karahodžić stiže u Partizan!

Potencijalni reprezentativac BiH, rođen u Bačkoj Topoli, na korak je od prelaska iz Unikahe u tabor nekadašnjeg šampiona.

Košarka 12.08.2016 | 10:15
I Karahodžić stiže u Partizan!
Uroš Luković je i zvanično košarkaš Partizana, a na pragu da to postane je krilni centar Kenan Karahodžić (20 godina, 210 cm)!

Karahodžić je rođen u Bačkoj Topoli, a iz subotičkog Spartaka je kao junior otišao u Španiju.

U prethodne dve sezone stekao je i prva evroligaška iskustva, nastupivši na 13 utakmica za Unikahu u elitnom takmičenju, uz prosečni učinak od 1,7 poena i 0,6 skokova za pet minuta.

Njegovim dolaskom, Partizan će već na početku priprema imati praktično kompletiran tim za predstojeću sezonu.

Zanimljivo je da će Karahodžić biti drugi reprezentativac Bosne i Hercegovine u crno-belom, pored Adina Vrapca. On je već bio na pripremama "zmajeva", ali da bi promenio košarkaško državljanstvo iz srpskog u BiH, mora da sačeka 21. rođendan, u januaru 2017. godine.

KARAHODŽIĆ: Partizan je moj izbor!

U intervjuu iz marta 2015. godine za N1, bilo mu je postavljeno i pitanje koji bi klub izabrao da može da bira? "Teško pitanje. Unikaha mi je omogućila vrhunske uslove i prilik da se razvijam na pravi način. Ukoliko bi trebalo nekoga da izdvojim iz regiona, to bi bio beogradski Partizan koji ima odlične navijače na svim mečevima".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar